Erzurum'da yağmur altında demokrasi nöbeti

Genel 16.07.2018 00:05:08 0
Erzurum
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla yağmur allında demokrasi nöbetini tutuyor.
15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin 2’inci yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Erzurum’da devam ediyor. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile geldikleri alanda dev ekranlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden verdiği mitingi canlı bağlantıyla izledi. Vatandaşlar yoğun yağmura rağmen 16 Temmuz sabahına kadar Cumhuriyet Caddesi’nde tutulacak olan demokrasi nöbetine katıldı.
Vatandaşlara yağmurluk ve şemsiye dağıtılırken Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Milletvekilleri Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen meydana inerek vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutmaya başladı.
Vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Erzurum’da tuttuğu demokrasi nöbeti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem