Erzurum'da 'Biz birlikte Türkiye'yiz' konferansı

Genel 10.02.2018 16:41:02 0
Erzurum
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner’in konuşmacı olduğu “Biz Birlikte Türkiye’yiz” konferansı Erzurum’da yapıldı.
Erzurum İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta konuşan Metiner, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’yi eleştirdi. “Biz Türkiye’nin Kürdü’yüz, Amerika’nın Kürdü değil diyerek” AK Partili Kürtlere hain ve ajan diyenleri eleştiren Metiner, “Siz dibine kadar ırkçısınız. AK Partili Kürtleri hain ve ajan diye suçluyorsunuz. Biz Türkiye’nin Kürt’üyüz. Amerika’nın Kürt’ü değil ve Türkiye’de Erdoğan liderliğinde bir hükümet var Kürt’ü kendisinden gayri görmeyen Türk’le Kürt’ü eşit olarak gören bir anlayış var’’ diye konuştu.
Amerika ve İngiltere’nin Türkiye’nin siviller konunda duyarlı olmasını istemesini sert eleştiren Metiner, “Onlar sivilleri katlediyorlar bombalıyorlar utanmadan sıkılmadan kalkıp birde bize siviller konusunda duyarlı olmamız gerektiğini söylüyorlar sizin tarihinizde barbarlık var Amerika kendi tarihine baksın üzerinde güneş batmadığı iddaa edilen İngiltere kendi geçmişine baksın” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem