Engellilerden Kaymakam Kırlı'ya ziyaret

Genel 13.02.2018 08:25:47 0
Engellilerden Kaymakam Kırlı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Engelsiz Derneği üyeleri, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı’yı makamında ziyaret ettiler.
Malazgirt 1071 Engelsiz Derneği Başkanı ve Mengüçgazi Muhtarı Rahmi Söğüt, beraberindeki dernek üyeleriyle Kaymakam Soner Kırlı’yı makamında ziyaret ederek, engellilere verdiği araç desteğinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan Kaymakam Soner Kırlı, Malazgirt Kaymakamlığı ve Malazgirt Belediyesi olarak her konuda engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Dernek Başkanımız Rahmi Söğüt, ilçedeki engelli vatandaşlar adına gelip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızdan motorlu araç isteğinde bulunmuştu. Bizde kaymakamlık olarak bu isteklerini değerlendirdik ve ilk etapta engelliler için özel dizayn edilmiş 11 motorlu aracı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracığıyla getirtip kendilerine tören ile dağıttık. Valimiz Aziz Yıldırım, engelli araç dağıtım töreninde bizleri yalnız bırakmadı. Valimize, ilçedeki tüm engelli vatandaşlar adına çok teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimiz bizleri ziyarete gelmişler. Bizlere çok mutlu olduklarını belirttiler. Hatta hepsi heyecandan sabaha kadar uyumamış. Engelli kardeşlerimize bu mutluğu yaşatan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve mevcut hükümetimizin tüm yetkili kurumlarına çok teşekkür ediyorum" dedi
Malazgirt 1071 Engelsiz Derneği Başkanı Rahmi Söğüt ise, Soner Kırlı’ya engellilere gösterdiği ilgi ve alakan dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin, her konuda yanımızdasınız. Verdiğiniz engelli aracı desteği için size yüzlerce defa teşekkür etsem azdır. İlçemizdeki 11 engeli kardeşimiz artık çok mutlu. Bizlere bu mutluğu yaşatan Kaymakamız ve Belediye Başkan Vekilimiz Soner Kırlı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Yakup Bozkurt’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem