Elazığ’da "Yaşam Tüneli"projesi

Elazığ'da Oluşturulan 'yaşam Tüneli' Projesi Kapsamında Polis Ve Jandarma Trafik Ekipleri Bayram Öncesi Uygulamaya Başladı.

Genel 10.08.2019 11:28:14 0
Elazığ’da "Yaşam Tüneli"projesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’da oluşturulan "Yaşam Tüneli" projesi kapsamında polis ve jandarma trafik ekipleri bayram öncesi uygulamaya başladı.

İçişleri Bakanlığı, ulaşımın kesintisiz ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi ve özellikle Kurban Bayramı tatil sürecinin başlaması ile uzun yol seyahatlerine çıkacak olan sürücülerin yorgun, uykusuz ve dikkatsiz araç kullanmaları neticesinde meydana gelebilecek kazaları en asgari seviyeye düşürerek sürücüler üzerinde farkındalık oluşturmak amacıyla 32 ilde "Yaşam Tüneli" projesi başlattı.Elazığ-Diyarbakır yolu Polis Kontrol Noktasına da uygulanan proje kapsamında polis ve jandarma trafik ekipleri ortak uygulama yaptı.

Güzergahta Yaşam Tüneline alınan araç sürücülerine emniyet kemerinin önemini anlatan sunumlar yapılırken, tünel çıkışında da kısa bir dinlenme molası vermeleri sağlandı. İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve İl Jandarma Komutanı Necip Çarıkcıoğlu’da uygulamaya katılarak,sürücülere emniyet kemerinin önemi, genel trafik kuralları ve “Hayatı Korumak İçin Kemerin Ses Getirsin, Bu Bayramın Hediyesi Kemerin Sesi” isimli ödüllü yarışma hakkında bilgilendirme yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem