Elazığ’da sağanak yağış etkili oluyor

Elazığ’da Meteorolojinin Önceden Uyardığı Sağanak Yağış Etkili Oldu. Sabahın Erken Saatlerinde Başlayan Yağış Sonrasında Bazı Yollarda Su Birikintileri Oluştu

Genel 5.12.2019 14:15:10 0
Elazığ’da sağanak yağış etkili oluyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış etkisini gösteriyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Tahmin ve Uyarı Merkezi bölge geneli için yağmur, karla karışık yağmur ve bin metre rakım üzeri için kar yağışı uyarısı yaptı. Elazığ merkezde ise yağmur yağışı sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Gün boyunca etkisini sürdüren yağış nedeniyle vatandaşların çoğu şemsiyelerle dışarı çıktı. Şemsiyesiz dışarı çıkanlar ise ıslanmaktan kurtulamadı.

Yağışların ekinler için iyi olduğunu belirten vatandaşlardan Ali Karakoyun, “Yağmurların başlaması bir yandan iyidir. Ekinler ve çiftçiler için iyidir. Biraz geç oldu ama inşallah bereketli olur. Allah’tan gelen bir şey. Kimseye bir şey demiyoruz ama tedbir almak lazım" dedi.

Havaların soğuduğunu ve tedbirlerini aldıklarını belirten vatandaşlardan Melisa Songur ise "Yağmur bugün etkisini göstermeye başladı. Kış etkisindeyiz. Havalar çok soğudu biz de tedbirimizi aldık. Şemsiyesiz ve kabansız dışarı çıkmamaya özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem