Doğu ve Van Gölü Ekspresi, binlerce gezgini Doğu Anadolu'ya taşıdı

Genel 7.01.2018 12:48:52 0
Doğu ve Van Gölü Ekspresi, binlerce gezgini Doğu Anadolu
Tarih: 01.01.0001 00:00
Sosyal medyanın da etkisiyle popüler hale gelen Doğu Ekspresi ve Van Gölü Ekspresi, Aralık ve Ocak ayında binlerce gezgini Ankara’dan Doğu Anadolu’ya taşıdı.
Özellikle kış aylarında daha fazla ilgi gören tren hattıyla Doğu Anadolu’daki birbirinden güzel tarihi ve doğal güzellikler sosyal medyada ‘like’ oldu.
Doğu Ekspresi ve Van Gölü Ekspresiyle Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Van’a akın eden gezginler bol bol fotoğraf çekerek paylaşımlarda bulunuyorlar.
Geçtiğimiz Aralık ve içerisinde bulunduğumuz Ocak ayında binlerce gezgin Doğu Ekspresi ve Van Gölü Ekspresiyle seyahat ederek Doğu’yu ziyaret etme imkânı buldu.
Sosyal medyada ‘nereye kaçsak’ adresiyle 48 binin üzerinde takipçisi bulunan Orçun Dalarslan, hem Doğu Ekspresi ile hem de Van Gölü Ekspresiyle seyahat edip Doğu’nun muhteşem güzel yerlerini ziyaret ettiğini ifade ederek, “Bu sene özellikle 2 tren hattı oldukça popüler oldu. Bilet bulmak güç. Kars ve Ardahan’da Çıldır Gölü, Doğubayazıt’ta İshak Paşa Sarayı, Van’da Akdamar Adası. Görülmeye değer çok sayıda muhteşem eserler var. Birbirinden güzel yerler karla muhteşem bir hal alıyor. Gezdik gördük çok mutlu olduk” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem