Devlet Bahçeli: Kadro beklentisi içine girmeyin...

Bahçeli, partililerden atamalarda ve kadrolarda bir beklenti içine girmemelerini isteyerek, “Ülkücü olup da kadrolarda liyakatiyle bir yere gelebiliyorlarsa gelsinler” dedi.

Genel 16.04.2019 10:36:24 0
Devlet Bahçeli: Kadro beklentisi içine girmeyin...
Tarih: 01.01.0001 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ittifakın 2023'e kadar devam edeceğini belirterek partilileri uyardı: “İttifakı zedeleyecek açıklamalarda, hareketlerden tavırlardan uzak durun. Herkes üslubuna dikkat etsin. Cumhurbaşkanına saygıda kusur etmeyin.”

TALEPTE BULUNMAYIZ
 MHP lideri Bahçeli, önceki gün Kızılcahamam'da Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve milletvekillerine önemli uyarılarda bulundu. Edinilen bilgilere göre, özellikle, partililerin atamalarda ve kadrolarda bir beklenti içine girmemelerini isteyen Bahçeli, “Biz bir beklentiyle Cumhur İttifakı'na destek vermedik. Beklenti içine girip talebi olanlar varsa beklemesinler. Herhangi bir talepte bulunmayız. Ama ülkücü olup da kadrolarda liyakatiyle bir yere gelebiliyorlarsa gelsinler. Zaten bunu kendileri de görüyor. Arkadaşlar bunu bilsinler ve ona göre hareket etsinler. Biz devlet, millet, beka, terörle mücadele için hükümete ve devlete destek veriyoruz” dedi.

SAYGIDA KUSUR ETMEYİN
 Cumhur İttifakı'na fitne ve fesat sokmak isteyenler olduğunu aktaran Bahçeli, “Bunlar her zaman olur. Tuzaklara düşmeyin. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım” diye konuştu. İttifakın seçime kadar süreceğini düşünenlerin yanıldığını vurgulayan Bahçeli, “İttifak 2023'e kadar devam edecek. İttifakı zedeleyecek açıklamalarda, hareketlerden tavırlardan uzak durun. Herkes üslubuna dikkat etsin. Cumhurbaşkanına saygıda kusur etmeyin” ifadelerini kullandı.

Bahçeli şunları kaydetti:
“Seçim sonuçları Cumhur İttifakı'nın başarısını gösteriyor. Belediye başkanlığı sayısında başarılı olduk ama bunu öne çıkarmaya gerek yok. Başarı Cumhur İttifakı'nın başarısıdır. Arkadaşlar buna dikkat etsinler. AK Parti'yle ayrımız, gayrımız yok. AK Parti ve MHP'nin ittifakı başarılı olmuştur.”


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem