Bulanıklı öğrencilere 'güvenlik ve trafik' eğitimi

Genel 12.12.2018 16:45:10 0
Bulanıklı öğrencilere
Tarih: 01.01.0001 00:00
MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler tarafından öğrencilere ‘güvenlik ve trafik’ eğitimi verildi.
Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Aytaç Kaplan ile Polis Memuru Gökhan Tekçe, daha güvenli bir yaşam konusunda minikleri bilgilendirdi. Eğitimde çocuklara; "155 Polis İmdat Hattı", "trafik ışıkları" ve "yabancı kişilere karşı yaklaşım" gibi çeşitli konularda slayt eşliğinde bilgiler verildi.
Polis amcalarından eğitim alan çocuklar ise, merak ettikleri konularda sorular sordular. Eğitimin ardından emniyet personeli tarafından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Emniyet Müdürü Mesut Irmak, "Çocuklarımız eğitilip, kuralları benimserse geleceğimiz daha güvenli olacaktır. Çocuklarımızda güvenlik ve trafik bilincini oluşturabilmek için bu proje uygulanıyor. Burada önemli olan trafik kurallarına hepimizin uyması gerektiğini bilmemiz lazım. Çocuklarımızın trafik ve güvenlik kurallarını benimseyerek, trafik kurallarına uyarak yaşayacaklarını bilmeleri lazım. Böyle bilinçlendirilmesi lazım. Bu organizasyonda görev alan tüm arkadaşlarımı kutluyorum" dedi
İlçe Emniyet Müdürü Irmak, şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem