"Boş konuşmayın" dedi kucaklayıcı Ekrem Bey

 Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seçim döneminde söylediği sözlerle kapak yaparak eleştirdi.

Genel 20.08.2019 20:21:40 0
"Boş konuşmayın" dedi kucaklayıcı Ekrem Bey
Tarih: 01.01.0001 00:00

İstanbul'da yaşanan sel felaketi sonucunda tatilde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geç gelmesi üzerine kendisine tepki gösterenlere boş boş konuşuyorlar diyerek küçük görmesi ve terslemesi üzerine Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, doğru söylemeye davet etti.

Yahu Ekrem Bey... Madem sizi eleştirenlere “Bunlar boş konuşuyor boş” diye cevap verecektiniz... Ne diye “Biz çok farklı olacağız çok... Üslubumuz çok farklı olacak... Kucaklayacağız...” falan diyerek bizi beklentiye soktunuz ki?
*
Yahu Ekrem Bey... Madem “İstanbul’da afet oldu, İstanbul’un başkanı nerede” diye sormanın boş konuşmak olduğunu söyleyecektiniz... Ne diye sol yumruk havada “Bundan sonra herkes korkmadan, çekinmeden konuşacak” diye haykırdınız ki?
*
Yahu Ekrem Bey... Siz daha İstanbul’a belediye başkanı olabilmişken... En küçük bir haklı eleştiride “Boş konuşmayın” falan diye racon keserseniz... Koca ülkeyi yönetecek gücünüz olsa... Bugünleri aratır mıydınız, aratmaz mıydınız? Dininize imanınıza doğru söyleyin.

Ahmet Hakan


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem