Bitlis'in 1,5 milyonluk 28 KOSGEB projesi onaylandı

Genel 21.02.2018 11:35:07 0
Bitlis
Tarih: 01.01.0001 00:00
Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bitlis ve ilçelerinden sunulan toplam bütçesi 1,5 milyon lirayı bulan 28 projeyi onayladı.

KOSGEP projeleri ile ilgili “Yeni Girişimcileri Değerlendirme ve Karar Kurulu” toplantısına katılmak üzere Bitlis’e gelen KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük, KOSGEB Bitlis İl Müdürü Cevat Kaya ile birlikte Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TATSO) ziyaret etti. Ziyarette TATSO Başkanı Bilal Adabağ ile görüşen KOSGEB heyeti, KOSGEB projeleri ve proje bazında Bitlis’teki girişimcilere sağlanan desteklerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Bitlis’in onaylanan projeleri ilgi bilgi veren KOSGEB Bitlis İl Müdürü Cevat Kaya, Bitlis’ten KOSGEB’e sunulan 28 projenin onayladığını söyledi. Onaylanan 28 projenin toplam bütçe maliyetinin 1,5 milyon lira olduğuna dikkat çeken Kaya, onaylanan projelerin KOSGEB destekleri ile bir bir hayata geçeceğini kaydederek, bununda Bitlis ve ilçelerinin ekonomisine olumlu geri dönüşleri olacağını ifade etti.
KOSGEB olarak her zaman iş fikri olan girişimcilerin yanında olduklarını ve onları destekleme devam edeceklerini kaydeden KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük ise, projelerin hayata geçmesindeki katkılarından dolayı TATSO ve oda başkanı Bilal Adabağ’a teşekkürlerini iletti. KOSGEB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TATSO Başkanı Bilal Adabağ da, KOSGEB tarafından girişimcilere sağlanan desteklerin önemine vurgu yaptı. Sağlanan destekler sayesinde başta genç girişimciler olmak üzere birçok girişimcinin hem iş fikrini hayata geçirme imkanı bulduğunu hem de hayata geçirilen projelerle hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlandığını kaydeden Bilal Adabağ, bu anlamdaki desteklerinden ötürü KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük ve KOSGEB Bitlis İl Müdürü Cevat Kaya’ya teşekkürleri iletti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem