BEÜ, Türkiye Gençlik Zirvesine katıldı

Genel 7.11.2018 09:45:07 0
BEÜ, Türkiye Gençlik Zirvesine katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Ombudsmanlık Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bartik, Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) tarafından "Gençlik ve Sosyal Girişimcilik" temasıyla düzenlenen Türkiye Gençlik Zirvesine katıldı.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kongre Merkezinde düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, TGSP Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, milletvekilleri, gençler ve çok sayıda davetli katıldı. Gençliği, sivil toplum kuruluşları yöneticilerini, araştırmacıları ve gençlik politika yapıcılarını bir araya getirmek amacıyla ilk kez gerçekleştirilen zirvede, "Sosyal Girişimcilik Ödülleri" de sahiplerini buldu. Dereceye girenlere ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.
Ayrıca törende, TGSP Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Terzi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üzerinde hat yazısının bulunduğu bir tablo hediye etti. Zirve, TGSP etrafında bir araya gelen sivil toplum kuruluşları başkanlarının da yer aldığı aile fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem