Besmele çıkışından sonra şimdide namaz yasağı

Resmen bizim AK parti öncesi dönemde olan gelişmeler gibi bir olay şimdi de Cezayir da oluyor.

Genel 27.04.2019 18:44:15 0
Besmele çıkışından sonra şimdide namaz yasağı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Resmen bizim AK parti öncesi dönemde olan gelişmeler gibi bir olay şimdi de Cezayir da oluyor.

Cezayir Eğitim Bakanı Nuriye Bin Gabrit’in okullarda namaz kılınmasının cezalandırılmasına ilişkin açıklaması ülkede tartışmalara yol açtı. Evet haber başlıkları Müslüman ülkede şok karar diye verdi bunu, ama bizim bunu özellikle paylaşma isteğimiz ise verilen bu şok kararı, yıllar önce biz de normal gibi karşılanması. Yıllar önce biz de artık normal bir hayat serüveni olarak görülmesi idi.

Cezayirli Milli Eğitim Bakanı "Öğrenciler, okullara eğitim için gidiyor, başka bir şey için değil. Bu uygulamanın (namaz) yeri okul değil, evdir.”  açıklaması yaptı.

Tıpkı bizim türbana aynısını yaptıkları gibi, tıpkı içimizdeki o hainlerin cumaya giden çocukları sanki terör propagandası yapıyor şeklinde sunması gibi.

Birileri Türkiye’de uyguladığı operasyonu şimdi de başka Müslüman ülkelerde de uygulamaya çalışıyor. Müslümanlığı sökmeye çalışıyorlar. Çünkü biliyorlar ki Müslümanları bir tutan Allah’ın emirleridir. Allah’ın emirlerinde zayıflık gösterdikçe o birliktelık bozulmaya başlar.

İşte bize uygulanan operasyon tam olarak bu işte. Müslüman ülkelerde uygulanmak istenen operasyon yıllarca ülkemizde uygulanan operasyonun aynısı.. 

 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem