Belediye çalışanlarına ücretsiz dezenfektan dağıtıldı

KÜRESEL BİR SALGIN HALİNE DÖNÜŞEN KORONA VİRÜS TEHLİKESİ KARŞISINDA ÖNLEMLER HER GEÇEN GÜN ARTARKEN, MALATYA’DA DA YEŞİLYURT BELEDİYESİ PERSONELİNE ÜCRETSİZ OLARAK DEZENFEKTAN EL BAKIM ÜRÜNÜ VERİLDİ.

Genel 19.03.2020 17:40:40 0
Belediye çalışanlarına ücretsiz dezenfektan dağıtıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Küresel bir salgın haline dönüşen korona virüs tehlikesi karşısında önlemler her geçen gün artarken, Malatya’da da Yeşilyurt Belediyesi personeline ücretsiz olarak dezenfektan el bakım ürünü verildi.

Türkiye’de şuana kadar 3 vatandaşın hayatını kaybettiği ve yüzün üzerinde kişide enfekte olan korona virüs salgınına karşı önlemler üst seviyeye çıkarılırken, Malatya’da da birçok alan dezenfekte ediliyor. Yeşilyurt Belediyesi’nde de görevlerine devam eden personellere, dezenfekte el bakım ürünü dağıtıldı. Virüse karşı özellikle el hijyeninin önemine değinen firma yetkilisi Ahmet Alagöz, bu süreçte vatandaşlara hizmet eden belediye çalışanlarının sağlıklılarını önemsediklerini ve bu kapsamda el dezenfektanı içeren el bakım ürünlerini dağıttıklarını söyledi.

El Ayak Bakım Uzmanı Hülya Ceylan’ın da yer aldığı programda, Yeşilyurt İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli personellere de aynı şekilde el hijyeni ürünleri dağıtıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem