Başkan Usul’dan Vali Akbıyık’a ziyaret

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİ (MHP) ELAZIĞ AĞIN BELEDİYE BAŞKANI ALİ USLU VE RADYOCU KAYA YAPICIOĞLU, HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Genel 16.06.2020 10:53:07 0
Başkan Usul’dan Vali Akbıyık’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Elazığ Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Radyocu Kaya Yapıcıoğlu, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Hakkari’yi ziyaret eden Elazığ Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Radyocu Kaya Yapıcıoğlu, bir süre Vali Akbıyık ile sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, Başkan Uslu’ya yöreye ait el dokuması kilim, bal ve radyo hediye etti.

Başkan Uslu, daha sonra Vali Akbıyık ile birlikte kent merkezini ziyaret etti. Radyocu Kaya Yapıcıoğlu ise görüntülü olarak sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak Vali Akbıyık ile birlikte kent merkezini dolaştıklarını, halkın sosyal mesafeye uyduğunu izleyicilerine aktardı. Tarihi Meydan Medresesi ve Mir Kalesi’ni de ziyaret eden Başkan Uslu ve Radyocu Kaya Yapıcıoğlu, Hakkari’yi çok beğendiklerini ifade ederek, kendileri ile yakından ilgilenen Vali Akbıyık’a ise teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem