Başkan Şerifoğulları, ulaşım için sahaya indi inceleme yaptı

Ulaşımla ilgili kalıcı çözümler üretmek için kavşaklarda incelemede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, güvenli, hızlı ve sürdürülebilir ulaşım için çok önemli projeler hazırladıklarını aktardı. Belediye.

Genel 16.05.2019 16:07:00 0
Başkan Şerifoğulları, ulaşım için sahaya indi inceleme yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ulaşımla ilgili kalıcı çözümler üretmek için kavşaklarda incelemede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, güvenli, hızlı ve sürdürülebilir ulaşım için çok önemli projeler hazırladıklarını aktardı.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bahçelievler ve Mustafapaşa Mahallesi’ndeki kavşaklarda ulaşımla ilgili sorunları yerinde görmek için sahaya indi. Başkan Şerifoğulları’na , Fen İşleri Müdürü Salim Turan, Etüt ve Proje Müdürü Onur Turgut, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Cemil Apaydın ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Hem vatandaşla görüşüp, hemde ekibinden bilgi alan Şerifoğulları, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ulaşım projelerini hayata geçirerek trafik sorununu asgariye indirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Şerifoğulları, "Birim müdürlerimizle birlikte kavşaklarda incelemelerde bulunduk. Yapacağımız çalışmalarla inşallah bu bölgelerdeki trafik yoğunluğu önemli ölçüde azalacaktır. Tabi Elazığımız şehir merkezine yığılmış durumda. Doğudan ve batıdan gelen sürücüler genel olarak şehir merkezi güzergahını kullandığı için bu güzergahta ciddi yoğunluk yaşanıyor. Hem emniyet verilerini hem de vatandaşlarımızdan gelen talepleri en iyi şekilde analiz ederek bu güzergahlarda planladığımız çalışmaları hayata geçireceğiz. Güvenli, hızlı ve sürdürülebilir ulaşım hedefiyle hayata geçireceğimiz projeler toplu taşıma, bisiklet, özel araç, yayalar ve engellilerin ulaşımını da kapsayacak"dedi.

5 yıllık süre içerisinde ulaşım konusunda vadettikleri tüm projeleri hayata geçireceklerine de değinen Şerifoğulları, vatandaşın daha huzurlu ve konforlu sürüş yapmalarına imkan tanıyacaklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem