Başkan Asya, esnaf ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor

Genel 12.12.2018 15:30:13 0
Başkan Asya, esnaf ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.12.2018 15:30
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi AK Parti tarafından aday gösterilmesinin ardından yereldeki çalışmalarına başladı. Başkan Asya, esnaf ziyaretleri ile seçim kampanyasına start verdi.
Bir yandan Muş Belediyesi tarafından yapımı devam eden projeleri takip eden Belediye Başkanı Feyat Asya, diğer yandan yerel seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürüyor. Başkan Asya, sabahın erken saatlerinde esnaf ve vatandaşların yoğunlukta olduğu bölgelere giderek onlarla hasbıhal etti. Gittiği her ortamda yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Asya, esnaf ve vatandaşlara görev süresi içinde yapılan hizmetleri anlatarak, gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalardan bahsetti.
Sohbet ettiği vatandaşlara seçimden seçime değil, her zaman sahada olduklarını söyleyen Başkan Asya, “Sizlerle bağımızı hiç koparmadık. Bugün bu sayede sizlerin karşısına başımız dik alnımız ak bir şekilde çıkıyoruz. 2014 yılında şahsıma layık gördüğünüz görevi hakkıyla yerine getirmek için mücadele ettim. Bugün itibari ile dönüp arkamıza baktığımızda yaptıklarımızla şehrimizde bir değişim yaşattığımızı hep birlikte müşahade edebiliyoruz. Yine aynı hizmet aşkıyla sizlerden gelecek dönem için destek istiyorum. 5 yıl önce seçildiğimiz zaman vaat ettiklerimizin tamamını bir bir hayata geçirdik. Süreç içersinde önümüze çıkan ve yapılması gereken hiçbir projeden kaçmadan hareket ettik. Siyasi hayatımıza engel dahi olsa alt yapı projesini yapacağız dedik, başladık. Allah’ın izniyle sıfır sorun ile bu projemizi tamamlayacağız. Şehircilik anlamında ihtiyaç duyulan projeleri hazırlamak ve hayata geçirmek için yeniden Muş halkının karşısındayız ve teveccühlerini bekliyoruz. Dün olduğu gibi yarın da sizler değerli hemşehrilerimizin görüş ve önerilerine kulak vererek, istişare ederek yeni projelerle hedeflerimizi belirleyeceğiz. Çocuklarımız ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz modern bir şehirde yaşamayı fazlasıyla hak ediyor. En büyük hedefimiz bu şehrin insanlarına layık olmaktır. İnşallah bunda da muvaffak oluruz” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ