Baro Başkanı Göğebakan’dan tayini çıkan adli yargı mensupları onuruna veda yemeği

Erzurum Barosu İle Bölge Adliye Mahkemesi Erzurum'da Uzun Süre Görev Yaptıktan Sonra Çeşitli İllere Tayini Çikan Yargı Mensupları Onuruna Bir Yemek Verdi

Genel 2.07.2019 16:07:00 0
Baro Başkanı Göğebakan’dan tayini çıkan adli yargı mensupları onuruna veda yemeği
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum Barosu ile Bölge Adliye Mahkemesi Erzurum’da uzun süre görev yaptıktan sonra çeşitli illere tayini çıkan yargı mensupları onuruna bir yemek verdi.

Erzurum Barosu’nda verilen veda yemeğine protokol ve baro yönetim kurulu üyeleri katıldı. Devletin tüm kurumlarının işbirliği içerisinde olması gerektiğine dikkat çeken ve veda yemeğine sahipliği yapan Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, tayini çıkan Hâkim ve Savcılara yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diledi.

Göğebakan, “Erzurum’un huzurlu bir şehir olmasında hiç şüphesiz kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışmalarının büyük rolü vardır. Görev işbirliği içerisinde, Erzurum’da yapmış olduğunuz adalet hizmetinden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizlere bundan sonraki hayatınızda eş ve çocuklarınızla birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Göğebakan, Erzurum’a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı yargı mensuplarına plaket ve Oltu Taşı tespih hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem