Bağıştaş Barajı hafta sonları turist akınına uğruyor

Erzincan’dan 124 kilometre mesafedeki İliç ilçesi sınırlarında bulunan Bağıştan Barajı, hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.Önemli turizm noktası haline getirilen Bağıştaş Barajının çevresinde oluşturulan yuru

Genel 5.05.2019 07:33:56 0
Bağıştaş Barajı hafta sonları turist akınına uğruyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan’dan 124 kilometre mesafedeki İliç ilçesi sınırlarında bulunan Bağıştan Barajı, hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Önemli turizm noktası haline getirilen Bağıştaş Barajının çevresinde oluşturulan yuruyuş alanlarında suyun verdiği dinginlik ile harika su sporları da yapılıyor. İliç Kaymakamlığı ve belediyenin katkılarıyla yapılan mesire alanı hafta sonu tatilini geçirmek isteyenlerle dolup taşıyor.

Mezuniyet fotoğrafı çektirmek isteyen öğrencilerinde doğal stüdyosu haline gelen Bağıştaş Barajı, tabii görüntüsüyle gelenleri büyülüyor.

İskele, ahşap gezinti yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi farklı etkinlik alanları ile Erzincan’ın cazibe merkezi olan Bağıştaş Barajında yerli ve yabancı turistler tekne turu da yapma imkanı buluyor.

Hafta sonu tatilini Bağıştaş Barajı mesire alanında geçiren vatandaşlar, “Buraya daha öncede gelmiştim. Erzincan’a her gelişimizde İliç’e uğramadan gitmiyoruz. Burası çok güzel bir yer. Tabiatla bütünleşiyoruz. Hep burasını tercih ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem