Ayşe Begüm Onbaşı cimnastikte sezona 3 Türkiye şampiyonluğu ile başladı

- Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı: - ' Bu yoğun takvimde ilk hedefim, Avrupa ve dünya şampiyonaları öncesinde Türkiye şampiyonluğuna bir kez daha ulaşmaktı. Hedefime de ulaşabildiğim için çok mutluyum'

Genel 10.04.2021 16:35:23 0
Ayşe Begüm Onbaşı  cimnastikte sezona  3 Türkiye şampiyonluğu ile başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Aerobik cimnastik dalında Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, Manisa’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda bir kez daha Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Red Bull açıklamasına göre, aerobik cimnastik disiplininde Türkiye’nin en başarılı sporcusu olan Ayşe Begüm Onbaşı; madalyalarına yenilerini Türkiye Şampiyonası’nda ekledi.

Manisa’daki Muradiye Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Red Bull sporcusu, organizasyonu 3 altın madalya ile noktaladı.

Aerobik cimnastik disiplininde Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı, son şampiyon unvanı ile mücadele ettiği Büyük Kadınlar kategorisinde altın madalyaya uzandı.

Onbaşı, Karışık Çiftler ve Trio kategorilerinde de zirveyi kimseye bırakmayarak 2021 sezonuna 3 altın madalya ile başlamış oldu.


- "İlk hedefime ulaştım"


Ayşe Begüm Onbaşı, aktif yarışmalara uzun süre verilen ara sonrasında çok önemli bir başarıya imza attığını belirterek, "Bu sene eğer şartlar izin verirse çok yoğun bir program bizi bekliyor. Bu yoğun takvimde ilk hedefim, Avrupa ve dünya şampiyonaları öncesinde Türkiye şampiyonluğuna bir kez daha ulaşmaktı. Hedefime de ulaşabildiğim için çok mutluyum. Umarım bu sene kendime koyduğum diğer hedeflere de bir bir ulaşıp bana inanan ve destekleyen herkesi gururlandırmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem