Akit TV yazarından önemli Erdoğan ve Maduro çıkışı

Venezuella’da olanları tartışılırken bugün Akit TV sabah programında Fatih Dağıstanlı çok önemli bir konuşmaya imza attı.

Genel 27.01.2019 22:34:33 0
Akit TV yazarından önemli Erdoğan ve Maduro çıkışı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Venezuella’da olanları tartışılırken bugün Akit TV sabah programında Fatih Dağıstanlı çok önemli bir konuşmaya imza attı. Dünyada olan bu şeylerin başka şeylere meydan açacağına işaret edip, "eğer Maduro'yu indirirler ise Erdoğan’ı da paketlerler" sözünü söyledi. İlk başta biraz farklı bir biri ile ilişkisi olmayan bir söz gibi olsa da aslında çok anlamlı ve doğru bir söz.

Çünkü Maduro "resmi başkan değil" diyerek indirilmek isteniyor. Peki Kılıçdaroğlu ve CHP liler Erdoğan için ne diyordu "sen bizim cumhurbaşkanımız değilsin çünkü sen meşru bir başkan değilsin". Yani Venezuella’da uygulanmak istenen operasyon, aslında Türkiye’de de CHP ve Kılıçdaroğlu üzerinden uygulanmak isteniyor. Bu yüzden Maduro indirilebilir ise böyle bir güç elde etmiş Amerika, bunu Türkiye’de de uygulamaktaki ısrarını devam ettirecektir.

Yani "Maduro indirilir ise Erdoğan’ı paketleme gibi bir şeye de cesaret edecekler" demek istiyor. Nitekim bu söylediğimiz öyle basit bir cümle değil. Çünkü Kılıçdaroğlu’nun durmadan söylediği "sen bizim meşru cumhurbaşkanımız değilsin" sözleri aslında buna meydan hazırlayıp, halkı da özellikle sol kesimi de bu kafaya getirmeye çalışmaktır.

Amaç Erdoğan'ı uluslararası hukuk kurallarında köşeye sıkıştırmaya çalışmaktır. Çünkü uluslararası hukuk kuralları aslında her zaman Amerika’ya hizmet eder. Bu yüzden Maduro aslında indirilirse aynı algı Türkiye’de de artırılarak devam edilecektir. Bu yüzden Fatih Dağıstanlı sözü gerçekten çok doğrudur. Maduro indirilebilir ise aynı operasyon Başka yerde de uygulanıp başka liderlerde paketlenebilir.

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem