AK PARTİ ! Kahvelerden Kafelere!!!

Onuncu Köy'den Cihat Komut AK Parti'yi ruhundan koparmak isteyenlerin kimler olduğunu detaylı bir şekilde yazdığı analiz yazısı. Ancak yazıyı sonuna kadar okumadan kimse yorum yapmasın..

Genel 27.08.2019 09:56:14 0
AK PARTİ ! Kahvelerden Kafelere!!!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Onuncu Köy'den Cihat Komut AK Parti'yi ruhundan koparmak isteyenleri yazdı.. İşte yazının tamanı;

Yazıya başlamadan önce bu yazımdan sonra özellikle AK PARTİ cenahı tarafından Onuncu Köyden 110 . Köye gönderileceğimi tahmin etmem hiçte zor değil.

Tüm Samimiyetimle ifade etmek isterim ki, bu gün burada yazacaklarımı Sokak ta kahve de Cami Bahçelerinde Ak Parti lilerin kendi aralarındaki tüm sohbetlerinde konuştuklarını biliyorum. Çünkü bende konuşuyorum.

Fakat hiçbiri aynı söylem ve eleştirilerini Genel de yapmıyor, yanlış anlamayın, GENEL derken, Teşkilat bünyesinin dışında demek istiyorum.

Yani, sabah akşam eleştirdikleri bir konuyu, konunun muhatapları ile bir araya geldiklerinde, sanki iki saat önce eleştirdiği yanlış gördüğü garipsediği ak parti ye ve teşkilatlara yakıştıramadığı her şeyi unutuyor!

Unutmalarını geçtim, Susmalarını Tepkisiz kalmalarını da geçtim de! Az önce kendi eleştirdiklerini, ola ki o anda önemli bir ak parti li büyüğün yetkilinin yada vekilin yanında başkası söylesin, o kişiye saldıracak derecede tepki veriyor !!!

Verdiği o tepki ile beraber, o vekilin yanında EN BÖYÜKKKK Ak Parti li olurken, orada eksik yanlış gördüklerini aktaran kişi HAİN hatta orada yüzüne demeseler de Arkasından FETÖ cü ilan ediliyor!!

Öyle ya! ‘’ sen kimsin lan çakal !!! sen kimsin ki Ak Parti yi eleştirebiliyorsun !!! Seni gidi FETÖ cü Kripto Seni ‘’ Ne yani, Ömrünü bu dava için harcamış olman kendin ailen anan baban la beraber hiçbir karşılık beklemeden hiçbir menfaat beklentisi olmadan sadece ve sadece vatan millet devlet ümmet için bu davanın peşinde olman sana bu hakkı vermez !!!!

İşte son zamanlardaki AK PARTİ nin Reel e izdüşümünü anlatıyorum.

Öncelikle belirtmek istiyorum ki, Tamamen kendi düşüncelerimi anlatmaya çalışacağım. 
AK Parti de üyeliğim dışında hiçbir etki yâda yetkiye sahip değilim. 
Hatta gerekirse Bundan da rahatsız olan var ise Kâğıt üzerinde istifamı da sunarım.

Bu gün ele almak istediğim konu Kongreler. 
Birileri Eleştiri,Kimisi Öz eleştiri, Kimisi de HAİN lik diyebilir. 
Fakat ben ÖZ BE ÖZ ELEŞTİRİ diyorum.

Kongreler başlıyor, yani il ve ilçe başkanları yönetimleri

Konuya bodoslama tabiri ile girmek istiyorum.

Ak Parti nin kuruluşunda ki Teşkilat lar ve bugünleri düşünerek bir karşılaştırma yapmak istiyorum.

Bir ilçe başkanımız vardı, Aynen şu ifadeleri kullanırdı,
Partiyi yeni kurduk, 28 Şubat dönemleri ve Açtığı yaralar daha çok taze, İnsanlar işlerinden Aşlarında olma korkusunu yaşadığı dönemler,
Öyle ki, bazı vatandaşlarımız kendilerini geçmiş, Ak Parti ye yakın durursam, Evladım Oğlum Kızım Hatta Damadım işinden olur korkusunu yaşıyor.

Parti binasının önünden geçen dostlarımız, Bize selam verirken bile Ellerini Havaya Kaldırmadan Bel Hizalarında salladığı, Abartmak gibi olacak ama vebalı muamelesi gördüğümüz dönemlerdi!

İşte bu minvalde bu konuyu işlemek istiyorum.

Öyle zamanlar ki, şimdi ki gibi Audiler lerle BMW Mercedes ler Wolsvagen lerle değil 
Bir Reno 12 ye, yedi kişi binip köy köy, mahalle mahalle, Kahve kahve, sokak sokak gezen teşkilatlardan bahsediyorum.

Gittikleri yerlerde insanların burun kıvırdığı adeta hastalıklı muamelesi gören teşkilatlar dan bahsediyorum

Kahvelere gidip oradaki vatandaşlara konuşma yapacakları zaman Kahvede ki Televizyonun Sesini Sonuna kadar açıp dalga geçerek kovar gibi davranışların arasında verilen bir mücadele den bahsediyorum.

Ama onlar bıkmadı, mücadele ettiler. Bir şekilde kendilerinin bu davaya olan inançlarının ne kadar samimi olduğunu anlatırken Liderleri Erdoğan ın da Bu ülke hatta bu ümmet için olmaz sa Olmaz olduğunu bıkmadan usanmadan anlattığı dönemler..

Ak Parti öncesi ülke zaten biçare durumdaydı, Bir yanda Elitler Diğer yanda ise ezilenler vardı, 
Teşkilatlar ezilenlerin yanındaydı,

Onlar, kafelere değil Kahvelere gittiler

Caddelere Değil, köylere Sokaklara gittiler, her zaman HALK GİBİ HALKTAN birisi oldular ve bunuda bu millet e hissettirdiler.

O zamanlar iktidar değilsiniz ha !! 
Öyle para akmıyor, hiç kimse gelipte partiye yardım edeyim falan yok,
Aidat verecek üye yok

Ben parti nin kirası vb ihtiyaçları için evindeki TELEVİZYONU satanları biliyorum.

Yahu köylere ziyarete gidecekler iki araba bulamıyorlar
Arlarında üçer lira beşer lira toplayıp benzin koyuyor gidecekleri köyün kilometresini hesap edip o kadar benzin alabiliyorlar.

Refah Parti si döneminde ilçe nin en zenginlerinden olup dava için bütün malını mülkünü kaybedenleri hatta sonradan belediye de işçi olarak çalışacak kadar zora düşenleri biliyorum.

Çok uzatıyorum değil mi?
İçinizden ATIYOR diyenlerde vardır, ama bilenler şu anda okuyor ise iç çekiyorlar.

Bunların hepsi gerçek arkadaşlar. İsimleri ben vermiyorum ama onlar biliyorlar.

Dedik ya, o zamanlar teşkilatta başkan olmak ZUL dü Zor du,

Genel merkez de kimi başkan yapacağına karışmazdı, Yeter ki bu dava için koşacak birileri olsun derdi, bilir diki, Hiçbir şeyin olmadığı bir yerde Menfaat güdülmez güdsen ne olacak yok ki, işte bu nedenle gerçekten dava şuuru ve bilinci ile mücadele eden Abilerimiz Ablalarımız büyüklerimiz vardı.

Hepsinden Haklarını helal etmelerini istiyorum, bu dava için mücadele etmiş bu gün hayatta olmayanlara Allah tan Rahmet diliyorum.

Gelelim Günümüze!

Bu gün İlçe başkanı olmak için alenen savaş var, o kadar ki, bu savaşta eski dostlar arkadaşlar akrabalar birbirlerine karşı mücadele içindeler.

Tatlı bir rekabetten bahsetmiyorum.

Bu gurupların birde ANKARA daki AĞABEYLERİ var, 
Hayatların da on kere gelmedikleri bir yerde kimin teşkilatın başına geçeceğine karar veren AĞABEYLER.

Her şey yalan,

Kongre süreçleri başlamadan zaten Başkan olacak kişi bellidir.
Ankara daki AĞABEYLER çoktan kararı vermiştir de, teşkilat bünyesindekilere de mavi boncuk dağıtmak gerekmektedir.

Bu süreçte TEMAYÜL adı altında teşkilatlar ziyaret edilir.

Ziyarete Gelen BÖYÜK AĞABEYLER herkesi Yönetim, gençlik Kadın kolları ve Mahalle temsilcileri şeklinde gurup gurup toplantı odasına alır,

‘’ Değerli arkadaşlar, biliyorsunuz ki TABAN olmandan TAVAN olmaz, sizler bu teşkilatın temel direkleri hatta TEMEL in ta kendisisiniz, Bizler oralardaysak sizlerin sayesinde oralardayız, asıl mücadeleyi veren sizlersiniz, yani, sizler tarlayı eker sular çapalar gübresini atar ekini yetiştirir harmanı yaparsınız biz ise sizin adınıza o ekini işleriz. Yani yükü siz çekiyor cefasını siz çekiyorsunuz işte bu nedenledir ki, bizler sizin adınıza karar vermeyiz, sizin kararlarınızı düşüncelerinizi alır ona göre hareket ederiz. ‘’

İşte böyle başlarlar, sonra!

‘’ Biliyorsunuz önümüzde kongremiz var, yeni ilçe başkanımız ve yönetimlerimizi belirleyeceğiz. Tabiki bu kararı sizler vereceksiniz, biz ANKARA dan bakarak burada kim bu görevi daha iyi yapar kim bu konuda liyakat sahibi, kimin halkta karşılığı var, kim bu teşkilatı birlik ve beraberlik içinde yönetebilir onun kararını veremeyiz. Sizden ilçe başkanı olarak görmek istediğiniz kişilerin isimlerini önünüze dağıttığımız kâğıtlara üç isim yazarak şuradaki kutuya atmanızı istiyoruz ‘’

İşte aynen böyle devam eder.

Sonramı?

Herkes önündeki kâğıdı alır düşüncelerini yazar o kutuya atar çıkar dışarda beklemeye başlar.

Sonuç mu?

Kapalı oylama ama Kapalı sayım.

Yok, yahu CHP dönemleri daha kötüydü, orada açık oy kapalı sayım vardı, burada ise bir nebze daha iyi 
Sayım orada herkesin içinde yapılması gerekir değil mi?
Ama öyle olmaz. Sandığı alır giderler
Bazıları sandık ANKARA ya gitti der bazıları ise Sandıktan ŞU isim çıktı, bizde sizin düşünceleriniz doğrultusun da şu arkadaşı ilçe teşkilatını kurması için görevlendirdik, derler!

Böyle olmamalı, o teşkilatlara ömrünü vermiş işinden gücünden ödün vererek kapı kapı dolaşan bu insanları bence kimse enayi yerine koymamalı, hiç kimsenin kafasında şüphe uyandıracak bir yaklaşım olmamalı daha ileri gidiyorum, yönetimlerdeki kişiler etki altında kalabileceğini de hesap ederek bu kararı ÜYELERİN oylarını da alarak değerlendirme yapılmalı.

Bir başka konu ise İlçe Başkanlarının ÜNİVERSİTE MEZUNU olma şartı, 
İl başkanlarını anlarım fakat ilçe başkanları o ilçenin nüfusun dan tutunda eğitim ve kültür seviyesini dikkate alarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. 
Çünkü Ak Parti nin seçmen profili bellidir, Şahsi kanaatim dir, Üniversite mezunu olan kişiler HALK tan uzaktır öyle olmasa bile Halk kendisine uzak görmektedir.

Ak Parti de ilçe başkanı olacak kişi, Sokakta kahvede halka yakın, güler yüzünü eksik etmeyen yolda Ayşe teyzeyi Osman amcayı gördü mü elini öpecek köyde tarlaya girecek insanlara sarılacak hal hatır soracak sabırla dertlerini dinleyecek bunuda MAKAM ODASINDA değil bizzat halkın içine girerek yapacak kısaca HALK gibi HALK tan birisi olacak.

Dün bu böyleydi,

Bizler İktidar a gelirken Kahvelerden sokaklardan Köylerden aldığımız destek ile gelmişken, bu gün ise 
Caddelerden Kafeler Çıkmaz olduk.

Kafelerden, caddelerden bir oy kazanamazken, sokaklarda kahvelerde köylerimizde ki yüzlerce oyu kaybetmeye başladık.

Kendimiz özümüzden uzaklaştığımız gibi, Özümüz de bizden uzaklaştı.

Daha net olayım, bunu kimse söylemez ama

Sen gücün yokken sana güç verenleri bırakıp, Seninle beraber mücadele eden insanları unutup, birde seninle Mücadele ettikleri Karşı gurubun yanından O kafelerden selfileri paylaştıkça, senle koşan çalışan o insanlar kusura bakmayın ama en hafif tabir ile size hakaret ler etti.

Kabul etsenizde etmeseniz de gerçek bu!

Şimdi Ak Parti yeni il ve ilçe kongrelerine başlıyor.

Eğer ki, bu seferde, ANKARA daki Vekiller, Halk ta karşılığı olan değilde, kendilerinde karşılığı olan adayları Başa getirmeye çalışır ise, Bilin ki Artık Ak Parti için Köprüden önce ki son çıkıştayız.

Bırakın, Ak parti yi bu günlere getirenler, yani Teşkilatın özbe öz evlatları, halkta karşılığı olan Teşkilatı Tekrar ilk günlerine taşıyacak, dağılmış lığı bölünmüşlüğü bitirerek toparlayacak, siyaseti gerçekten vatan millet devlet ve ümmet adına yapacak kişileri kendileri belirlesinler.

Yukarısı sadece adaylarda ki olması gereken KRİTERLERİ belirlemeli, fakat nasıl ki vekilleri, cumhurbaşkanını seçen bu teşkilat üyeleri, kendi ilçelerinde kendi bünyelerinde ki en doğru kişiyi yine kendileri belirlesin.

Eğer bu bir hata ise, unutmayın ki en başta hata ile başlamışız. 
Ama öyle düşünürsek HATA dediklerimizin sayesinde bu günlere geldik.

Asıl ne anlatmak istiyorum biliyor musunuz?

Ak Parti Teşkilatları, Kendi Seçmen Profilleri ne göre kurulsun

Ak Parti İyi niyetle SOL SEÇMEN e şirin göründükçe Kendi Seçmen Tabakasını Kaybediyor. 
Bunu nasıl göremiyorlar anlamakta zorluk çekiyorum.

Daha Öncede Defalarca Paylaşmışım dır

Ebu MÜSLİM HOROSANİ nin Çok güzel bir Sözü var.
• Onlar, şerrinden emin oldukları için, dostlarını kendilerinden uzak tuttular. Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de; düşmanlarını yakın tuttular. 
• Yakın tuttukları düşmanları dost olmadı. Ama uzak tuttukları dostları düşman oldu. 
• Herkes düşman safında toplanınca yıkılmaları mukadder oldu.

Demem oki,

Ak parti sol güruh un önüne dünya yı serse, KEŞKE DİĞER TARAFA SERSEYDİN derler
Yollarını Kaldırımlarını Som Altından yapsa, BİZ, TAŞ OLSUN BİZİM OLSUN İsteriz, derler.

Onların gönüllerini yapacağım derken kendi seçmenimizi kırdığınızın farkında değil misiniz?

Bizim onların asla bize gelmeyecek oylarına ihtiyacımız yok, kendi seçmenimizi kaybetmeyelim yeter bunu göremiyor musunuz?

Selam ve Dua İle
Onuncu Köyden / Cihat Komut.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem