AK Parti Çıldır'da Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile bir araya geldi

Genel 10.02.2018 09:31:02 0
AK Parti Çıldır
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Ardahan İl teşkilatı Çıldır´da Kadın ve Gençlik Kolları ile bir araya geldi. AK PArti Çıldır İlçe Başkanlık bürosunda gerçekleşen toplandıya Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar, İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Subaşı, İl Gençlik Kolları Başkanı Fevzi Bozkurt, İlçe Kadın kolları BAşkanı Rukiye Kılınç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Erdem, İl Kadın ve Gençlik Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra partililer katıldı.
Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural " Göreve geldiğim 2014 yılında beri partimizin daha üst seviyelere taşınması konusunda çalışmalar yürüttüm. Bu çalışmalarımızda Kadın ve Gençlik Kolları yapılanmalarınada önem vererek teşkilatlanma çalışma politikalarını her zaman destekleyerek İlçe ve İl teşkilatı ile koordineler kurulmasından yana oldum ve bu sayede verimli sonuçlar elde ettik. Daha önceki Kadın Kolları Başkanımız Sonnuz Karagöz ve Gençlik Kolları Başkanımız Dural Karahan bir ilk onlarında öz verili çalışmalarıyla önemli sonuçlar elde ederek partimizi Çıldır´da birin sıraya taşıdık. Sizlerin huzurunda onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Göreve yeni gelen Kadın Kolları Başkanımız Rukiye Kılınç ve Gençlik Kolları başkanımız Volkan Erdem´inde devir aldıkları bu bayrakları en üst serviyelere taşıyacakları konusunda inancım tamdır" dedi.
İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Subaşı " Görevime daha yeni başladım. Burada bu ailenin içerisinde olmaktan on ur duyuyorum. Bugün burada bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduk bu fırsatı bizlere tanıyan İl ve İlçe Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Fevzi Bozkurt" Yeni göreve gelmiş yeni bir il başkanı olmama rağmen Ak Parti Ailesi içerisinde Lise ve Gençlik Kolları teşkilatında görev yaptım. Bana verilen bu görevide layıkıyla yerine getirmek için bundan sonrada çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz "dedi.
Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar "Merkez ilçe başkanı olarak Çıldır´da böyle kalabalık bir coşku içerisinde olmak beni onurlandırdı. Teşkilatımızın ne kadar büyük bir aileye sahip olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu" dedi.
Çıldır Kadın Kolları Başkanı Rukiye Kılınç "Bu Partide olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Benden önce bu bayrağı en iyi şekilde taşıyanlara sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bizlerde Kadın Kolları olarak daha iyi sonuçlar elde etmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürüterek devraldığımız bayrağı en üst seviyeye taşıyacağız " dedi.
İl Başkanı Yunus Baydar "Kadınlarımızın ve Gençlerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen bu toplantımıza katılan herkese teşekkür eder Çıldır İlçe Başkanımızı bu çalışmalarında dolayı kutlarım. İl Başkanlığı görevine geldiğim günden beri İlimizin ve İlçemizin refah bir seviyeye ulaşması ve yatırımlar alması konusunda çalışmalar yürüttük. İlimiz ve İlçemizin bir çok noktasında Hükumetimizin yatırımları gözle görünmektedir. Daha iyiye ve en iyiye ulaşmak için çalışmalarımız devam edecektir. Bugün burada geçmiş dönem Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Yeni göreve arkadaşlarımızda başarılar diliyorum" dedi.
Toplantı yapılan konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam edildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem