AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığına yeniden Ahmet Rıfat Vural Seçildi

Genel 30.09.2017 16:23:40 0
AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığına yeniden Ahmet Rıfat Vural Seçildi
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı 6. Olağan Genel Kurulu büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Çıldır Belediyesi düğün salonunda tek adayla gidilen kongreye mevcut AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural tüm delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Büyük bir katılımın olduğu 6. Genel Kurula AK Parti Genel Başkan yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,Belediye başkanları,İl ve ilçe Teşkilat yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
6. Olağan Genel Kurulda yeteri çoğunluğun sağlanmasının ardından divan üyeleri oy çokluğu ile seçildi. Divan üyelerinin seçilmesinin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Akabinde sırasıyla AK Parti Çıldır İlçe Başkanı ve adayı Ahmet Rıfat Vural, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından tek aday olan mevcut AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural tüm delegenin oyunu alarak yeniden AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığına seçildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem