AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut, ETÜ heyetini misafir etti

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları ve ETÜ

Genel 16.02.2021 15:28:28 0
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut, ETÜ heyetini misafir etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları ve ETÜ Genel Sekreteri, Prof. Dr. Karabulut’a yeni görevinde başarılar diledi.

AİÇÜ Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’u tebrik eden ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Birol Sosyal ve Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu ile Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba Yetim, yürüttüğü çalışmalarla Üniversiteyi ileri noktalara taşıyan Prof. Dr. Karabulut’a başarılarının devamını diledi.

Prof. Dr. Çakmak ile yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Karabulut, iki üniversite arasındaki işbirliğini daha da ileri noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem