Ağrılı Türk Halk Müziği Sanatçısı Erol Parlak Ağrı’ya geliyor

Ağrılı Türk Halk Müziği Sanatçısı ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Parlak, ismi verildiği Güzel Sanat Lisesi’ne bir dizi etkinliğine katılmak üzere Ağrı’ya geliyor.Anadolu’nun kültürel zeng

Genel 19.02.2019 17:00:22 0
Ağrılı Türk Halk Müziği Sanatçısı Erol Parlak Ağrı’ya geliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ağrılı Türk Halk Müziği Sanatçısı ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Parlak, ismi verildiği Güzel Sanat Lisesi’ne bir dizi etkinliğine katılmak üzere Ağrı’ya geliyor.

Anadolu’nun kültürel zenginliğini ve birleştirici ruhunu ortaya koyan çalışmalarından dolayı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nü alan Ağrılı Türk Halk Müziği Sanatçısı ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Parlak, ismi verildiği Erol Parlak Güzel Sanat Lisesi’ni 20 Şubat Çarşamba günü saat 15.00‘da ziyaret edecek. Erol Parlak Güzel Sanat Lisesi’nin açılışına katılacak olan Parlak, daha sonra aynı günde Kültür ve Kongre Merkezi salonunda saat 18.00’da bir konser verecek. 1964 yılında Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde doğan Parlak, Anadoluyu dünyaya tanıttı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem