Ağrı’da KOBİ Geliştirme Merkezi kuruldu

Ağrı Valiliği İl Özel idaresi tarafından KOBİ Geliştirme Merkezi kuruldu.Konuyla ilgili Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:“İlimizin sosyo-ekonomik gelişimine önemli katkı sağlayacak olan ve 6 fabrika binasından olu

Genel 1.02.2019 09:12:02 0
Ağrı’da KOBİ Geliştirme Merkezi kuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ağrı Valiliği İl Özel idaresi tarafından KOBİ Geliştirme Merkezi kuruldu.

Konuyla ilgili Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“İlimizin sosyo-ekonomik gelişimine önemli katkı sağlayacak olan ve 6 fabrika binasından oluşan KOBİ Geliştirme Merkezinin tamamlanan ilk etabı KOBİ adayı olacak üreticilerimize teslim edilmiştir. KOBİ Geliştirme Merkezinde İki adet Trapez Saç Üretimi, iki adet Mutfak, Mobilya, Okul Sırası ve Baza Üretimi, Ayakkabı Üretimi ve Asansör üretimi yapılacaktır.

KOBİ Geliştirme Merkezinin 10 yeni işyerimden oluşan ikinci etabının ihalesi yapılmıştır. Mart ayında inşaata başlanıp, Haziran ayında tamamlanması planlanmaktadır. Haziran ayında tamamlanacak olan işyerleri 10 yeni KOBİ adayına teslim edilecektir.

KOBİ Geliştirme Merkezi hakkında konuşan Vali Elban,’’ Bu proje ile ilimizdeki üreticiler bina ve arsa gibi maliyetlere katlanmadan, işlerini geliştirebileceklerdir. KOBİ Geliştirme Merkezinin ilk aşamasında il geneli ve civar illere, ikinci aşamasında bölge illere üretim ve satış yapabilecek KOBİ’ler ortaya çıkacaktır. Böylelikle Ağrı yeni KOBİ’leriyle birlikte çok farklı sektörlerde üretim gerçekleştirecektir. Üreten ve gelişen bir Ağrı için çalışmalarımız devam etmektedir’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem