Afrin şehidi Ahmet Aktepe son yolculuğuna uğurlandı

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Piyade Teğmen Ahmet Aktepe, Erzurum’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da katıldığı törende on binlerce Erzurumlu şehit i

Genel 6.02.2018 16:31:21 0
Afrin şehidi Ahmet Aktepe son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Piyade Teğmen Ahmet Aktepe, Erzurum’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da katıldığı törende on binlerce Erzurumlu şehit için dua ederek teröre lanet okudu.


Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda, PYD-YPG/PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Aktepe’nin (32) cenazesi Narmanlı Camii avlusuna getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, askeri tören mangasınca alınıp bir süre omuzlarda taşınarak musalla taşına konuldu. Şehidin öğretmen olan eşi Işıl Aktepe ve annesi Naime Aktepe, naaşa sarılarak veda etti.


İkindi namazını müteakip İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı toprağa verilmek üzere Tortum ilçesine bağlı Şenyurt beldesine gönderildi.


Evli ve 3 yaşında Esra Aysima isimli bir kız çocuğu olan şehit teğmenin, ailesinin tek erkek çocuğu olduğu, babasını çocukken kaybettiği ve 4 kız kardeşinin bulunduğu belirtildi.


Törene, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, şehidin yakınları, askeri erkan ve on binlerce Erzurumlu katıldı.

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem