OMYO öğrencilerinden kan bağışı etkinliği

“Kan Verin Hayat Kurtarın' adlı toplumsal duyarlılık projesi Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’nün desteğiyle Oltu Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Öğretim Görevlisi Elif Gövez ve Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü öğ

Yerel 27.10.2021 09:49:09 0
OMYO öğrencilerinden kan bağışı etkinliği
Tarih: 01.01.0001 00:00

“Kan Verin Hayat Kurtarın" adlı toplumsal duyarlılık projesi Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’nün desteğiyle Oltu Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Öğretim Görevlisi Elif Gövez ve Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü öğrencileri tarafından yapılan etkinliğe Kızılay eşlik etti.

Kan bağışı etkinliğinde önce öğrencilere kan bağışının önemi hakkında Oltu meslek yüksek Okulu mavi salonda bilgiler verildi. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Doç. Dr. Ufuk Atmaca, "Kızılay’a en çok kan bağışının gerektiği bu günlerde çok daha fazla duyarlı olmamız gerektiğini bilerek böyle bir etkinlik düzenledik. Öğrenci kardeşlerimiz de gereken ilgi gösterdiler. Kızılay Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve emeği geçen öğretim görevlisi arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Kan bağışının öneminin vurgulandığı seminerde Oltu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Atmaca’nın konuşmasının ardından Erzurum Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Turgay Burul bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Daha sonra toplu kan bağışı gerçekleştirildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem