Donmak üzere olan kuşu hayata döndürdü

Erzincan’da etkili olan soğuk hava, açık alandaki hayvanların yaşamını da güçleştiriyor. Soğuk hava nedeniyle donmak üzere olan bir kuşu fark eden vatandaş kuşu alarak önce ısıttı sonra da kuş besleyen bir arkadaşına teslim etti.Er

Yerel 4.01.2019 17:07:44 0
Donmak üzere olan kuşu hayata döndürdü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan’da etkili olan soğuk hava, açık alandaki hayvanların yaşamını da güçleştiriyor. Soğuk hava nedeniyle donmak üzere olan bir kuşu fark eden vatandaş kuşu alarak önce ısıttı sonra da kuş besleyen bir arkadaşına teslim etti.

Erzincan’da evinden işe giderken sokakta donmak üzere olan bir kuş gören Çetin Gökdemir isimli vatandaş kuşu alarak bakımı yapılsın diye kuş besleyen bir arkadaşına teslim etti. Evden işe her sabah yürüyerek giden Gökdemir, donmak üzere olan kuşu yerde görünce aldığını ve kuşun ısınması için halk otobüsüne bindiğini söyledi. Soğuk havalarda açık alanlarda bulunan hayvanlara karşı daha duyarlı olunması gerektiğini belirten Gökdemir, “Evden işe gitmek üzere yolda yürürken baktım bir kuş yerde donmak üzere. Hemen aldım. Normalde yürüyecektim ama bunun için otobüse bindim ısınsın diye. Onu kuş besleyen yere götürüp oraya teslim edeceğim. Orada beslensin diye. Bir kap su, yemek, artık yemekler, et kemik bunları gibi şeyleri köşelere koymak lazım. Çünkü hayvanlar donmak üzere. Hava şartlarından dolayı onlara yardım etmek lazım. Onlarda bir can” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem