Yurtiçi Kargo uygulaması bireysel gönderilerde yüzde 30 indirim kazandırıyor

İSTANBUL (AA) - Yurtiçi Kargo mobil uygulamasını yükleyenler, bireysel kargo gönderileri için anında yüzde 30 indirim kazanıyor.Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, mobil uygulama kullanan Yurtiçi Kargo müşterileri kargo takibi

Ekonomi 4.03.2021 11:28:55 0
Yurtiçi Kargo uygulaması bireysel gönderilerde yüzde 30 indirim kazandırıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Yurtiçi Kargo mobil uygulamasını yükleyenler, bireysel kargo gönderileri için anında yüzde 30 indirim kazanıyor.

Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, mobil uygulama kullanan Yurtiçi Kargo müşterileri kargo takibi için gönderi kodu sorgulamasına gerek duymuyor.

Tüm yazılımı ve tasarımı Yurtiçi Kargo Ar-Ge ekipleri tarafından gerçekleştirilen Yurtiçi Kargo Mobil Uygulaması, sıklıkla kargo gönderen ya da alan kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Kargonun hangi şubeye geleceği, nerede olduğu ve dağıtıma çıkıp çıkmadığı, Yurtiçi Kargo Mobil uygulaması ile tek ekrandan öğrenilebiliyor. Ayrıca kullanıcılar en yakın Yurtiçi Kargo şubesi nerede olduğunu uygulama üzerinden öğrenebiliyor.

Yurtiçi Kargo Mobil uygulamasını kullananlar kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim kazanıyor. Bunun için yapılması gereken uygulamaya girdikten sonra kullanıcı girişi yapmak ve gönderi düzenle seçeneğine dokunmak. Daha sonra gönderici adresini ve alıcı bilgileri giriliyor. Kargonun gönderilmek istendiği tarih ve kargonun nereden alınacağı seçiliyor. Daha sonrasında kullanıcıya özel bir kod oluşuyor. Bu kodun kargo gönderimi yapılırken operatöre söylenmesi yeterli oluyor ve kazanılan indirim ile gönderi gerçekleştiriliyor.

Ayrıca, kargo gönderimi yapmadan önce, kullanıcı kargosunun ölçülerini ve gideceği adresi seçtiğinde, sistem otomatik olarak ödeyecek tutarı hesaplıyor. Bu sayede ne kadar ödeme yapılacağı da önceden öğrenilebiliyor. Yurtiçi Kargo mobil uygulaması Google Play'den ve App Store'dan indirilebiliyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem