Yeni Opel Crossland Avrupa'da 2021 başında yola çıkıyor

- Yeni Opel Crossland, çok kısa bir süre önce tanıtımı yapılan yeni Mokka’da kullanılan yeni Opel marka yüzü ile yollara çıkan ikinci model olacak

Ekonomi 7.10.2020 11:26:22 0
Yeni Opel Crossland Avrupa
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.10.2020 11:26

İSTANBUL (AA) - Opel, Yeni Opel Crossland modelini Avrupa'da 2021 yılı başlarında bayilere ulaştırmaya başlayacak.

Opel'den yapılan açıklamaya göre, Yeni Opel Crossland, çok kısa bir süre önce tanıtımı yapılan yeni Mokka’da kullanılan yeni Opel marka yüzü ile yollara çıkan ikinci model olurken, tıpkı yeni Mokka gibi yeni Crossland de daha önce kullanılan X isim eklentisini artık kullanmıyor.

Tasarıma ek olarak Yeni Crossland’in şasi ve direksiyon sistemi dahil teknik mimarisi, uyarlanabilir çekiş kontrol sistemi IntelliGrip ile yeni donanım paketi de yenilendi. Yeni donanımlarla ürün çeşitliliği ve ürün niteliği artırıldı.

Yeni Crossland’de ön ızgarayı ve farları organik olarak birbirine entegre eden yeni Opel Vizor mimarisi aracın ön bölümünü tamamen kaplayan bütünleşik tek bir yüz oluşturuyor. Bu tasarım yaklaşımı otomobilin olduğundan daha geniş görünmesini sağlarken aynı zamanda ön bölüm tek bir parçadan oluşuyor hissi veriyor.

Opel Şimşek logosu ise ön ızgaranın ortasında cesurca sergileniyor. Yeni Opel Vizor tasarım yaklaşımı 2020 yılından başlayarak tüm yeni Opel modellerinin ayırt edici özelliği olarak kullanılacak ve gelecekte en güncel teknolojileri bir araya getirecek.

Opel’e özgü tasarımını daha da geliştiren koyu renkli yeni arka stop lambaları ve yeni parlak siyah bagaj kapağı yeni Crossland’ın daha geniş ve daha güçlü görünmesini sağlıyor.

Geliştirilen şasi ve yürüyen aksam sayesinde yeni Crossland çok daha dinamik bir sürüş karakteri sergiliyor. Rüsselsheim'daki Opel mühendisleri, MacPherson tipi ön ve torsiyon kollu arka aks için yeni yaylar ve amortisörler geliştirdiler.

Yenilenen ve daha hassas bir sürüş sunan direksiyon sistemi sayesinde yeni Crossland konfor ve sürüş dinamikleri arasında benzersiz bir denge kuruyor.

Opel, Avrupa’da, 2021 yılı başlarında bayilere ulaşacak olan yeni Crossland modeli için yakında sipariş almaya başlıyor. Yeni Crossland’in Türkiye satışının ise 2021’in ilk çeyreğinde başlaması planlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ