Vodafone Online Mağaza hediye çekilişi sonuçlandı

- Çekilişte 1 kişiye Hyundai Yeni i20 otomobil, 5 kişiye Xiaomi Redmi Note9 Pro akıllı telefon ve 50 kişiye Mi Band 5 akıllı bileklik hediye edildi

Ekonomi 7.04.2021 11:34:59 0
Vodafone Online Mağaza hediye çekilişi sonuçlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un Online Mağaza müşterileri için düzenlediği hediye çekilişi sonuçlandı.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone Online Mağaza müşterilerine yaptıkları her 120 TL'lik alışveriş için bir hediye çekilişi hakkının sunulduğu kampanyada, 1 kişiye Hyundai Yeni i20 otomobil, 5 kişiye Xiaomi Redmi Note9 Pro akıllı telefon ve 50 kişiye Mi Band 5 akıllı bileklik hediye edildi.

Kampanyanın büyük ikramiyesi olan Hyundai Yeni i20 otomobili, İstanbul'da ikamet eden olan Gülay Yılmaz kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu, Vodafone olarak, her şeyin hızla dijitalleştiği dünyada müşterilerin dijital yol arkadaşı olmayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Pandemiyle birlikte dijital platformlara ilgi arttı. Dijital kanallarımızı kullanan aylık aktif müşteri sayımız 16,3 milyona ulaştı. Müşterilerimize dijitalleşmeyle daha fazla fayda sunmayı hedeflediğimiz kampanyalardan birini daha sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kampanyamızda Vodafone Online Mağaza müşterilerimize yaptıkları her 120 TL'lik alışveriş için bir hediye çekilişi hakkı sunduk. Telefondan tablete tüm kategorilerde geçerli olan kampanyamızda müşterilerimiz harcadıkça daha çok kazanma şansı elde etti.

Noter huzurunda yapılan çekilişte, 1 kişi Hyundai Yeni i20 otomobil, 5 kişi Xiaomi Redmi Note9 Pro akıllı telefon ve 50 kişi Mi Band 5 akıllı bileklik kazandı. Kampanyamızın büyük ikramiyesi otomobilin sahibi olan abonemiz Gülay Yılmaz'ı kutluyor, aracını keyifli ve güzel günlerde kullanmasını diliyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimize yenilikçi ve kazandıran dijital hizmetler sunmaya devam edeceğiz."


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem