Vali Ekinci ve Yılmaz incelemede bulundu

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Sütaş Entegre Tesisleri’nde İnceleme Yaparak, “sütaş Yatırımı, Üretimden İstihdama Geniş Bir Yelpazede İlimizin Ve Bölgemizin Ekonomik Hayatına İvme Katacaktır” Dedi.

Ekonomi 10.07.2019 15:09:00 0
Vali Ekinci ve Yılmaz incelemede bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bingöl’de inşaatı devam eden Süt Entegre Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Vali Kadir Ekinci, " yatırımın, üretimden istihdama geniş bir yelpazede ilimizin ve bölgemizin ekonomik hayatına ivme katacaktır” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ile birlikte Sancak Yolu üzerinde çalışmaları devam eden Hayvan Hastanesinde incelemelerde bulundu. Daha sonra merkez Sarıçiçek köyü Bingöl Havalimanı yanında inşası devam Süt ve ürünleriyle ilgili Entegre Tesisi inşaatına geçen Yılmaz ve Ekinci, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Entegre tesislerinin tamamlanmasıyla Bingöl ve bölgede ekonominin canlanacağını aktaran Vali Ekinci, “Büyük bir heyecanla tamamlanmasını beklediğimiz yatırım, üretimden istihdama geniş bir yelpazede ilimizin ve bölgemizin ekonomik hayatına ivme katacaktır” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem