Sepaş Enerji'den Çanakkaleli işletmelere indirimli elektrik desteği

ANKARA (AA) - Sepaş Enerji, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile imzaladığı protokol kapsamında Çanakkaleli iş insanlarına indirimli elektrik desteği sağlayacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sepaş Enerji ve ÇTSO arasında.

Ekonomi 26.02.2021 11:50:27 0
Sepaş Enerji
Tarih: 01.01.0001 00:00

ANKARA (AA) - Sepaş Enerji, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile imzaladığı protokol kapsamında Çanakkaleli iş insanlarına indirimli elektrik desteği sağlayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sepaş Enerji ve ÇTSO arasında imzalanan protokol kapsamında, odaya kayıtlı 6 bin 100 iş insanı indirimli elektrik hizmetinden yararlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Uğur Aras, konutlardan ticarethane ve sanayi kuruluşlarına uzanan geniş bir yelpazede 4 milyon kişiye hizmet verdiklerini belirterek, "Bir işletme elektriğini bizden almak için başvurduğunda, ihtiyaçları, tüketim ve beklentilerine göre şeffaflıkla çalışılmış sabit veya değişken fiyatlama modellerimiz ve 'enerji danışmanı' yaklaşımımızla yanlarında yer alıyoruz. ÇTSO ile başlayan iş birliğimizin Çanakkale'ye katkı sunacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.







Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem