Network'ten 2021 ilkbahar yaz koleksiyonu

İSTANBUL(AA) - NetWork, “Social NetWork” mottosundan yola çıkarak tasarladığı İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunda birbirinden farklı temalara yer veriyor.Network'ten yapılan açıklamaya göre, modern, yalın ve zamansız formların hakimiye

Ekonomi 13.04.2021 14:22:22 0
Network
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL(AA) - NetWork, “Social NetWork” mottosundan yola çıkarak tasarladığı İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunda birbirinden farklı temalara yer veriyor.

Network'ten yapılan açıklamaya göre, modern, yalın ve zamansız formların hakimiyetindeki Nature Connection teması, renklerin gücünü stilinde kullanmayı tercih eden NetWork kadınına hitap ediyor.

Hardal, yeşil, ekru, turuncu, karamel ve yanık kahverengi gibi gün batımı renklerinden esinlenen tasarımlara yer veren temada, doğal dokular öne çıkıyor. Büyük animal print desenler, vual ve keten dokularla bir araya gelirken, küçük animal print desenler ise koton ve viskon kumaşlarda ön plana çıkıyor.

Naturel dokuları ve özenli işçilikleriyle dikkati çeken pantolonlar, leopar deseninin modern yorumunu gözler önüne seren elbiseler, volümlü gömlekler, nakış detaylı şort ve etekler, degrade deri ceketlerle buluşuyor.

İddialı kalıpları, naturel dokuları ve kontrast renk birliktelikleriyle NetWork, günün her anına uygun güçlü ve dinamik görünümler vadediyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem