Modanın Değişim Hızına Ayak Uydurun

Seksenli yılların modasından en akılda kalıcı trendlerden biri olan tulum modelleri son dönem modasının da yükselen trendleri arasında yer alıyor. Hem gece hem gündüz giyilmeye uygun olan tulum modelleri tek parça ile rahat ve şık kombinl

Ekonomi 26.02.2021 19:42:47 0
Modanın Değişim Hızına Ayak Uydurun
Tarih: 01.01.0001 00:00

Seksenli yılların modasından en akılda kalıcı trendlerden biri olan tulum modelleri son dönem modasının da yükselen trendleri arasında yer alıyor. Hem gece hem gündüz giyilmeye uygun olan tulum modelleri tek parça ile rahat ve şık kombinler yapılmasını da sağlıyor. Tek parça kombin denilince elbise ile birlikte akla gelen diğer ürün olan tulum modelleri farklı aksesuarlar ile kombinlenebiliyor. Tek parça olmasının getirdiği bir rahatlığa sahip olmakla birlikte tulum modelleri kombinlenirken özen gösterilmesi gereken parçalardan biri olarak da kabul ediliyor. Özel davetler için tulum kombinleri yapılırken özellikle titiz davranılması önemli bir konu haline geliyor. Çünkü seçilen tulum modelinin kumaşı üzerinde duruşu da değiştiriyor. Bu nedenle seçilen modelin uygun kumaştan üretilmiş bir parça olması oluşturulan kombinin şıklığında en etkili noktalardan biri haline geliyor.

Yaz aylarında tercih edilen tulum modelleri kış aylarında deri ceketlerle kombinlenerek de kullanılabiliyor. Yaz aylarında tulum modelleri genellikle sandaletlerle ya da kısa topuklu ayakkabılarla birlikte kullanılırken kış aylarında kullanılan tulum kombinlerinde çoğunlukla çizme ya da bot modellerinin tercih edildiği biliniyor. Tüm zamanların tartışmasız en favori ve kurtarıcı rengi olan siyah, tulum modellerinde de şıklığın ve zarafetin simgesi haline geliyor. Aynı zamanda vücutlarındaki fazlalıları saklamak isteyen kadınların da en büyük yardımcısı oluyor. Siyah tulum modelleri günlük kullanımda kombinlendiği aksesuarlarla spor bir görünüm sergilenmesini sağlarken özel günlerde de ayrı bir stil yansıtılmasını sağlayabiliyor. Yaz aylarının en popüler ürünlerinden olan kısa tulum ve çiçekli tulum modelleri şıklığı kadar sağladığı konfor ile de ön plana çıkıyor.

Vücut Tipinize Uygun Tulum Modelleri İle Harikalar Yaratabilirsiniz

Setre bayan giyim koleksiyonunda farklı çeşitleri ile yer alan tulum modelleri farklı vücut tiplerine sahip kadınlar için uygun olacak şekilde üretiliyor. Uzun boylu kadınlar bol paça tulum modellerini uygun aksesuarlarla ve ayakkabılarla kombinleyerek tarzlarını sergileyebiliyor ve sokak modasına eşsiz bir uyum sağlamayı başarıyorlar. Daha ince ve sportif bir yapıda olan kadınlar askılı tulum modelleri ile çok hoş bir görünüme sahip oluyorlar. Omuz ve boyun yapısını ön plana çıkaran askılı tulum modelleri yaz aylarında da kış aylarında da rahatlıkla kullanılabiliyor. Böylece günlük kombinlerin de özel davetlerin de favori parçaları arasında anılıyor.

Setre koleksiyonunda yer alan tulum modelleri kullanım rahatlığı ve kolay kombinlenebilmesi nedeniyle her yaş grubundan kadının gardrobunda kendine yer buluyor. Hareketleri kısıtlamayan bir yapıya sahip olan tulum modelleri tek parça olması nedeniyle yalnızca uygun çanta ve ayakkabı ile bir araya getirilerek şık kombinler oluşturulabiliyor. Tulum modelleri her ortamda giyilebilecek farklı çeşitleri sayesinde özel günlerde de günlük hayatın her alanında da rahatlıkla kullanılabiliyor. Bununla birlikte tulum modellerinde kullanılan kumaşın türünün, kesimin ve renklerin değişmesiyle kullanım alanı da değişiyor. Ayrıca kullanılan malzemelerin farklılaşmasına bağlı olarak tulum modelleri her mevsim kullanılabiliyor. Yazın daha ince kumaşlardan üretilen tulum modelleri, bahar aylarında orta kalınlıkta keten kumaşlarla jean kumaşların kullanıldığı tulum modelleri, kışın ise daha kalın kumaşların kullanıldığı tulum modelleri daha fazla ilgi görüyor. Şık ve gösterişli kumaşların kullanılması ile üretilen tulum modelleri kadınlara özel günlerinde sıra dışı bir şıklık sağlıyor.

Son derece kolay kombinlenen tulum modellerinden günlük giyime yönelik olanlar farklı modellerle ve kumaşlarla üretiliyor. Şortlu tulum modelleri özellikle yaz sıcaklarında tiril tiril kumaşları ile ekstra bir ferahlık sağlıyor. Şalvar tulum modelleri ince yapısı ve esnek kumaşı sayesinde rahatlığı ile ön plana çıkıyor.

Şıklığınızı Ceket Modelleri İle Tamamlayın

Kadın giyiminde şıklığın anahtarı kabul edilen kadın ceket modelleri Setre’nin göz alıcı tasarımları ile birleşerek kadınların gündüzden geceye uzanan tüm kombinlerinde zarif bir görünüm sağlıyor. Denim pantolonlarla da kullanılabilen blazer kadın ceket modellerinin yanı sıra pek çok farklı modelde üretilen kadın ceket modelleri farklı parçalarla kombinlenebiliyor. Pantolonlarla ve eteklerle de son derece rahat bir şekilde kullanılabilen kadın ceket modelleri üretildikleri kumaşlarla da konforu üst düzeyde sağlamayı başarıyor. Setre bayan giyim koleksiyonunun en özel parçalarından olan kadın ceket modelleri farklı tarzları benimseyen tüm kadınlara stillerini tamamlamalarını sağlayacak zengin bir çeşitlilik sunuyor. Hem iş hayatına hem de gündelik yaşama uygun kadın ceket modelleri her sezon moda dünyasındaki değişikliklere göre değişmeye ve çeşitlenmeye devam ediyor. Setre’nin çağdaş tasarım anlayışının göz alıcı birer ürünü olan kadın ceket modelleri birbirinden farklı çeşitleri ile farklı yaş gruplarındaki kadınlara hitap etmeyi başarıyor. Klasik modellerin yanı sıra çiçekli ve çizgili modeller kadınların hareketli kombinlerinde başrolü alıyor. Cep ve fermuar gibi aksesuarların yer aldığı sade renkli kadın ceket modelleri de kadınların iddialı tarzını yansıtmalarını sağlıyor. Siz de Setre’nin geniş ürün çeşitliliği arasından zevkinize uygun modeli seçebilir, ceketlerinizi farklı parçalarla kombinleyerek çabasız şıklığın keyfini çıkarabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem