Kadın Şıklığını Tamamlayan Ceketler Setre Yeni Sezon Koleksiyonunda Sizleri Bekliyor

Deri, blazer, kaşe, saten ve daha pek çok farklı kumaşın kullanılması ile üretilen bayan ceket modelleri iş hayatının yanı sıra günlük giyimde ve özel etkinliklerde de en sık kullanılan parçalardan biri olma özelliğini koruyor.

Ekonomi 26.11.2020 18:08:28 0
Kadın Şıklığını Tamamlayan Ceketler Setre Yeni Sezon Koleksiyonunda Sizleri Bekliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Deri, blazer, kaşe, saten ve daha pek çok farklı kumaşın kullanılması ile üretilen bayan ceket modelleri iş hayatının yanı sıra günlük giyimde ve özel etkinliklerde de en sık kullanılan parçalardan biri olma özelliğini koruyor. Spor ceket modelleri kadınlara maksimum düzeyde konfor ve esneklik sağlamakta olup; sportif aktiviteler esnasında performansı ve hareket kabiliyetini güçlendirmeyi başarıyor. Günlük giyimde çok farklı parçalar ile kombinlenebilecek olan kapitone, şal yaka ya da salaş gibi birbirinden farklı ceket modelleri elbiselerle, eteklerle, jean pantolonlar ile birlikte göz alıcı bir uyum yakalanmasını sağlıyor.

Stilleri ile ön plana çıkmayı tercih eden kadınlar Setre ceket modelleri ile şıklığı ve zarafeti yaşamlarının her alanına dahil edebiliyor ve kullandıkları ceket modelleri ile seçkin zevklerini bir kez daha gözler önüne seriyorlar. Bayan giyiminin olmazsa olmaz parçalarından spor, klasik ve günlük ceket modelleri farklı tarzlardaki kıyafetler ile uyum sağlayabiliyor. Siyah, bordo, lacivert ve kahverengi tonlarının sıklıkla kullanıldığı ceket modelleri hem zayıf görünmeyi hem de zarif bir duruş yakalanmasını sağlayabiliyor. Ceket modelleri Setre triko modelleri ile de çok şık kombinlerde kullanılabiliyor. Son yılların popülerliğini kaybetmeyen parçalarından blazer ceketler, vücut hatlarını ortaya çıkararak daha feminen bir görünüm elde edilmesini sağladığı gibi gösterişli kemerler ile kullanıldığında şıklığın da ikiye katlanmasında etkili bir rol oynuyor.

Farklı kumaş çeşitlerinin kullanıldığı ceket modelleri, farklı mevsim koşullarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Birbirinden göz alıcı renklerin kullanılması ile üretilen rengarenk, ekose, flora desenlerle ya da karışık desenlerle harmanlanan ceket modelleri her yaştan kadına renkli ve eğlenceli kişilikleri ile benzersiz ruhlarını giysilerine yansıtma imkanı tanıyor.

Tek Bir Ceket İle Görünümünüzü Değiştirebilirsiniz

Floral desen ayrıntıları ve deri garnilerle hareketlendirilen ceket modellerinin yanı sıra süpür cep ve kol detaylarıyla işlenen birbirinden şık ve güzel ceket modelleri farklı zevklere sahip kadınlara bol çeşitlilik içerisinden seçim yapabilme imkanını veriyor. Dikey çizgilerin kullanıldığı ceketler kadınların daha ince görünmesini sağlayabiliyor. Dantel yaka, etek ucu ya da kol vurgusunun yoğunlukta olduğu modeller ise daha feminen bir duruş yakalanmasında etkili oluyor.

Bayan ceket modelleri kış ve bahar mevsimine özgü tasarımları ile her yaştan kadının kıyafet kombinlerini renklendirmesini; sahip oldukları tarzlarını daha rahat, modern, eğlenceli, asi ya da feminen bir görünüme kavuşturmalarını sağlıyor. Günlük giyimin ayrılmaz parçalarından biri olarak kabul edilen kot ceket modelleri spor şıklığın tamamlayıcı unsurları arasında yer alıyor. Kazayağı ya da ekose desenlerin kullanıldığı parçalar, en salaş ürünlerin bile hareketlenmesini ve estetik bir boyuta erişmesini sağlıyor. File kumaş detayına yer verilerek tasarlanan spor ceketler, gün boyu terlemeyi engellemesi sayesinde kadınların daha rahat ve konforlu hissetmelerinde de önemli bir rol oynuyor. Taş ya da metal gibi aksesuarların kullanılmış olduğu klasik kesimli ceket modelleri; yemek, parti, düğün gibi etkinliklerin olduğu özel gecelerin yıldız parçası olmadaki iddiası sayesinde tüm dikkatlerin üzerinde toplanmasını sağlıyor.

Kış aylarında kullanılmak üzere pamuksu dokuları ve geniş renk çeşitliliği üretilen Setre ceket modelleri; dış giyimde kullanılabilecek eşsiz işlevsel özellikteki parçalar olarak her yaştan kadının gardrobunda kendine yer buluyor. En soğuk havalarda bile vücudu korumayı sağlayan ceket modelleri soğuk kış günlerinde dahi trend görünümleri ile modanın yakından izlenmesini sağlıyor.

Ceket Modelleri Her Mevsim Gardroplarda

İlkbahar aylarında havaların hala az da olsa serin olduğu akşamlarda keten ve şifon ceketler ince dokuları ile esintilerden korumalarının yanında zarif şıklıkları ve tarzları ile de göz dolduruyorlar. Kalın ya da ince kumaşlardan üretilen volanlı modeller, kalem etekler ile gösterişli kombinler yaratılmasını sağlıyor. Deri ceketler modellerine göre, her kadının stilinde göz alıcı etkiler oluşturmayı başarıyor. Fermuarlı, düğmeli, yırtmaçlı V ya da şal yakalı ceket modelleri çok farklı kombinlerde kullanılabiliyor. Setre ceket modelleri iş hayatında ve özel günlerde şıklığın daha da göz alıcı bir hale gelmesini sağlıyor. Salaş, spor ve rahat modeller sağladıkları konforlara ek olarak kendilerine özgü havalarıyla da günlük yaşamda stilin ve konforun muhteşem buluşmasına tanıklık ediyor. Güçlü duruşları ile tüm zamanların popüler parçalarından olan midi boy ve uzun boy ceketler kombinlendiği triko ve diğer parçalar ile kadınların tepeden tırnağa zarafete bürünmesinde en büyük rolü üstleniyor.

Kendi benzersiz tarzlarını giyimlerine de yansıtmak ve yılın her mevsimi güzel ve şık bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar Setre’nin birbirinden farklı ürünlerden oluşan ve çeşitliliği zengin kadın giyim koleksiyonunda kendilerine uygun parçalar bulabiliyorlar. Seçtikleri parçalar ile kusursuz bir şıklık yakalamalarının yanında Setre’nin her zaman için kaliteyi en uygun fiyatlar ile sunma politikası sayesinde; en şık, en kaliteli ve en tarz parçalara en uygun fiyatlar ile sahip olmanın avantajlarından da yararlanabiliyorlar.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem