İSTİB'den İsrail'in Mescid-i Aksa saldırılarına kınama

- İSTİB Başkanı Ali Kopuz: - 'Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yapılan bu saldırıları şiddetle lanetliyorum. Saldırıya uğrayan ve yaralanan kardeşlerimize ve Filistin halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum'

Ekonomi 8.05.2021 14:37:54 0
İSTİB
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, İsrail'in Mescid-i Aksa'da ibadet edenlere yönelik saldırılarını lanetlediklerini ifade etti.

Kopuz, İsrail'in Mescid-i Aksa'da ibadet edenlere yönelik saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “İnancımıza göre yılın en mübarek zamanlarından geçtiğimiz bu günlerde, ibadetle hemhal olmuş kardeşlerimize, ses bombalarıyla, plastik mermilerle saldıran İsrail yıkılasın da enkazını görelim inşallah.” ifadelerini kullandı.

Mübarek ramazan ayında, Müslümanların ilk kıblesi, peygamberler şehri Kudüs’te gerçekleşen bu zulme karşı dünyanın bu denli sessiz kalmasının maalesef alışılan bir ikiyüzlülük olduğunu aktaran Kopuz, şunları kaydetti:

"Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yapılan bu saldırıları şiddetle lanetliyorum. Saldırıya uğrayan ve yaralanan kardeşlerimize ve Filistin halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, İslam dünyasına bu mübarek günlerde dirlik ve birlik temenni ediyorum. Elbet bu zulüm bitecektir. Büyük şairin kalemiyle, 'Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir.”


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem