İş Bankası'ndan GittiGidiyor alışverişlerinde 75 TL Maxipuan kazanma fırsatı

İSTANBUL (AA) - İş Bankası ile yapılan iş birliği sayesinde GittiGidiyor kullanıcıları, 28 Şubat'a kadar İş Bankası bankamatik veya bireysel kredi kartları ile yapacakları harcamalarda 75 TL MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor.GittiGid

Ekonomi 22.02.2021 10:32:57 0
İş Bankası
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - İş Bankası ile yapılan iş birliği sayesinde GittiGidiyor kullanıcıları, 28 Şubat'a kadar İş Bankası bankamatik veya bireysel kredi kartları ile yapacakları harcamalarda 75 TL MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor.

GittiGidiyor açıklamasına göre, kampanya kapsamında kullanıcılar, tek seferde yapacakları peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde 50 TL, 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde ise 75 TL MaxiPuan kazanabiliyor.

Kullanıcıların kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasını indirerek "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyaya ait "Katıl" butonuna tıklamaları yeterli oluyor. Maximum Kart, Maximum Pati Kart, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç ve İş Bankası Bankamatik Kartı sahiplerinin yararlanabileceği kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, 16 Mart'ta ödeme yapılan karta yüklenecek.

Kampanya ile ilgili detaylara maximum.com.tr ve Maximum Mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem