Derby'nin 'Yakışır' modifiye otomobil kampanyasının kazananı belli oldu

- Orhan Havabilen, otomobil meraklılarının ilgiyle takip ettiği YouTube fenomeni Doğan Kabak'ın modifiye ettiği 2012 Model Golf 7 marka otomobilin sahibi oldu

Ekonomi 21.01.2021 12:05:54 0
Derby
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Tıraş bıçağı markası Derby'nin, sevilen ürünü Derby Samurai kullanıcıları için bu yıl ikincisini düzenlediği "Yakışır" kampanyası sonuçlandı.

Yıldız Holding'den yapılan açıklamaya göre, takipçilerin yorumları doğrultusunda seçilen 2012 Model Golf 7 otomobil, YouTube fenomeni Doğan Kabak tarafından modifiye edildi ve yapılan çekiliş sonucu bu özel otomobili Derby kullanıcısı Orhan Havabilen kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Derby Tıraş Bıçakları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Ticaret Direktörü Serhat İkiz, şunları kaydetti:

"Doğan Kabak ile başladığımız 'Yakışır' kampanyamız, geçen yıl olduğu gibi bu sene de yoğun ilgi gördü. Katılımcı sayısı geçen yıla göre yüzde 32 arttı. Kampanya, özellikle gençlerin rağbetiyle geniş kitlelere yayıldı. Kampanya boyunca sadece kendi sosyal medya ve YouTube hesaplarımızda 30 milyon erişime ulaştık. Hediye ettiğimiz araç, Doğan Kabak'ın modifiye imzasıyla iki kat değer kazandı. Bu özel aracın, 'Yakışır' kampanyasını kazanan Orhan Havabilen'e hayırlı olmasını dileriz. 2019'da ilkini gerçekleştirdiğimiz bu kampanyayı tüketicilerimizin yoğun talebi üzerine bu yıl da gerçekleştirdik. Artık bir Derby geleneği haline gelen kampanyamıza 2021 yılında da devam etmeyi planlıyoruz."


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem