Corendon Airlines'tan çocuklu ailelere özel yüzde 25 indirim

İSTANBUL (AA) - Corendon Airlines, çocuklu ailelere tüm uçuşlarda yüzde 25 indirim indirim fırsatı sunuyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Corendon Airlines'ın Çocuklu Aile Kampanyası ile 15 Mart'a kadar corendonairlines.com vey

Ekonomi 4.03.2021 12:30:39 0
Corendon Airlines
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Corendon Airlines, çocuklu ailelere tüm uçuşlarda yüzde 25 indirim indirim fırsatı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Corendon Airlines'ın Çocuklu Aile Kampanyası ile 15 Mart'a kadar corendonairlines.com veya anlaşmalı acenteler üzerinden yapılan ve içerisinde 2-12 yaş arası çocuk yolcuların yer aldığı tüm rezervasyonlara yüzde 25 indirim uygulanıyor.

2021 yaz sezonu uçuşları için geçerli olan kampanyanın bir avantajı da indirimin sadece çocuklar için geçerli olmayıp rezervasyondaki tüm yolcuların toplam bilet tutarı üzerinden hesaplanıyor olması. Böylece Çocuklu Aile Kampanyası'ndan bilet satın alan yolcuların tatil planlarının veya tarihlerinin değişmesinden de endişe etmesine gerek kalmıyor.

Corendon Airlines, mart ayı boyunca corendonairlines.com web sitesinden ve acenteler üzerinden yapılan tüm rezervasyonlarda, uçuştan 7 gün öncesine kadar cezasız tarih ve hat değişikliği yapabilme imkanı da sunuyor.

Yolcuların gönül rahatlığı ile rezervasyon yapması için mart ayı boyunca yapılacak satın almalara uygulanan hizmet, 2021 yaz sezonunda gerçekleşecek tüm uçuşlar için geçerli olacak.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem