Yaz döneminde telafi eğitimleri devam ediyor

Salgının oluşturduğu kayıpların giderilmesi için hayata geçirilen Ulusal Destekleme Programı’nın yaz dönemini kapsayan 'Telafide Ben de Varım' etkinlikleri, Erzincan’da uygulanmaya devam ediyor.

Eğitim 28.07.2021 15:21:58 0
Yaz döneminde telafi eğitimleri devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Salgının oluşturduğu kayıpların giderilmesi için hayata geçirilen Ulusal Destekleme Programı’nın yaz dönemini kapsayan "Telafide Ben de Varım" etkinlikleri, Erzincan’da uygulanmaya devam ediyor.

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, salgının oluşturduğu akademik, fiziksel, sosyal ve duygusal kayıpların giderilmesi için hayata geçirilen Ulusal Destekleme Programının yaz dönemini kapsayan "Telafide Ben de Varım" etkinliklerinin devam ettiği Şemsettin Uçar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Bu kapsamda sınıfları gezerek yapılan eğitimleri izleyen ve öğrencilerle sohbet eden Gün eğitim programına ilişkin yönetici ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Daha sonra Destekleme ve Yetiştirme kursları devam eden Mustafa Doğan Anadolu Lisesi ve Şehit Polis Salih Zengin Ortaokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, işlenen derslere iştirak ederek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Gün, "Her gittiğim okulda söylüyorum maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyduğumuz sürece inanıyorum ki salgın sürecini atlatacağız. El ele verdiğimiz sürece, öğretmenlerimizi iyi dinleyerek başaramayacağımız bir şeyin olmadığını hep birlikte göreceğiz. Burada işlenen konuları mutlaka tekrar yaparak, boş kalan zamanlarda da kitap okuyarak öğrendiklerimizi pekiştirelim." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem