Türk Telekom Eğitim tırı Elazığ'da

Eğitim 19.04.2018 17:59:51 0
Türk Telekom Eğitim tırı Elazığ
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türk Telekom’un "Şimdi Senin Zamanın" sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı internet eğitimi programı Elazığ’da devam etti.
Türk Telekom tarafından Teknoloji Seferberliği projesi kapsamında tasarlanan Gezici Eğitim tırında Elazığlı kadınlara eğitim verildi. "Şimdi Senin Zamanın" sloganıyla başlatılan proje kapsamında internet kullanımı, e-Devlet ve mobil uygulamalar ile sosyal medya başta olmak üzere günlük birçok konuda eğitim verildi.
Türk Telekom’un verdiği eğitimin çok güzel olduğunu belirten Gülersem Çapur, “Faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu eğitimle kullana bildiğimizin daha fazlasını gördük. Nerelerde zararlı olacağını, nasıl kullanacağımızı, alışveriş için nasıl yapmamız gerektiğini, bazı şifreleri kullanmamız gerektiğini, anne kızlık soyadını alış verişlerde kullanmanın risk taşıdığını, sosyal medyanın günlük hayatımıza ne kadar girdiğini öğrendik. Bunları daha güzel bir şekilde kullanmamız açısından verimli bir eğitim oldu. Bu eğitime biz hanımlar olarak da ilgi gösterdik. Bizler için gerçekten etkili bir eğitim oldu. Çocuklarımız için oyunlarla ilgili bir eğitim aldık. Bence anneler için çok önemli. Çünkü bu oyunlardan dolayı bir sürü evladımız zarar gördü, sıkıntılar yaşadı. Türk Telekom’a bize bu güzel eğitimi verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.
Eğitim almak için geldiklerini belirten Melisa Özmen ise, “Burada internet eğitimleri aldık. Çok güzel bir eğitimdi. Eğitimlerimiz güzel geçti. Bize bilmediğimiz internet konuları hakkında bilgiler verdiler. Daha da çok bilgi edindik. İnternetin kullanımları hakkında E-Devlet ve sosyal medya hesaplarımız hakkımda geniş çaplı eğitim aldık” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem