Okula ulaşım sorunları çözülmeye çalışılıyor

YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SADUN KILINÇ, TAŞIMA YOLUYLA OKULA GELEN ÖĞRENCİLERİN VELİLERİNİ KÖYLERİNDE ZİYARET EDİP ERİŞİM SORUNLARINI DİNLEDİ.

Eğitim 14.10.2020 17:40:42 0
Okula ulaşım sorunları çözülmeye çalışılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Okulların yüz yüze eğitim olarak açılmasıyla birlikte ortaya çıkan okula ulaşım sorunları çözülmeye çalışılıyor.

Malatya’nın Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, taşıma yoluyla okula gelen öğrencilerin velilerini köylerinde ziyaret edip erişim sorunlarını dinledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç ve Şube Müdürü İsmail Aldemir, Akyazı ve Sarsap Mahallelerinde oturup, Fethiye İlk ve Ortaokuluna taşıma yoluyla gelen öğrencilerin talebi üzerine kırsal mahallelerine gitti. Bulundukları mezra ile kırsal mahalle arasında bulunan uzak mesafeden dolayı taşıma servislerine geç kaldıklarını ve dönüşlerde sıkıntı yaşadıklarını söyleyen öğrencilerin sorunlarını dinleyen Kılınç, ilçe genelinde yüz yüze eğitime başlanmasıyla birlikte çıkan bazı sorunları çözmeye çalıştıklarını bildirdi.

Kılınç, havalar soğumadan öğrencilerin sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

Veliler ise bu sıkıntı sürede kendilerini ziyaret edip taşıma sorununu çözme çalışmasından dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürüne ve beraberindekilere teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem