'Öğretmen Günü' toplantıları devam ediyor

Eğitim 4.01.2018 09:44:11 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
İki haftada bir düzenlenen “Öğretmen Günü” buluşmasının 7. si Erzurum Öğretmenevi’nde İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın Başkanlığında, beraberinde bulunan Müdür Yardımcısı İsmail Bağrıyanık ve farklı okullardan gelen öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.
Öğretmenevinde başlayan buluşmada bir açılış konuşması yapan il müdürü Ercan Yıldız; “Mesai saati dışında sivil ve samimi bir ortamda eğitim öğretime dair ne varsa konuşmak, istişare etmek üzere böyle bir uygulamayı yapıyoruz. Dileyen her öğretmenimiz gelip bizimle varsa sorunlarını, önerilerini, projelerini paylaşıp istişare edebilecek. Bu anlamda niyetimiz hayr, inşallah akıbette hayr olacaktır” dedi.
Toplantıya katılan öğretmenler ise; ilk defa kendilerini anlattıkları ve değer verildiğinden dolayı teşekkür ettiklerini bildirdiler.
Haftalık ders programının, ikili eğitimin, okullarda ki güvenlik tedbirlerinin, okul bina ihtiyaçlarının, destekleme yetiştirme kurslarının ve eğitim öğretime dair birçok konunun konuşulup istişare edildiği buluşma karşılıklı iyi temennilerle son buldu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem