Malazgirt’te ‘Değerler Eğitimi’ konferansı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilere yönelik ‘Değerler Eğitimi’ konulu konferans verildi.Malazgirt Kültür Merkezinde düzenlenen ko

Eğitim 22.01.2019 16:43:44 0
Malazgirt’te ‘Değerler Eğitimi’ konferansı
Tarih: 01.01.0001 00:00

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilere yönelik ‘Değerler Eğitimi’ konulu konferans verildi.

Malazgirt Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta, Müftü Bünyamin Gölcü tarafından öğrencilere değerler eğitimi konusunda bilgiler verildi. Değerler eğitimi konferanslarının 15 tatil boyunca devam edeceğini dile getiren Müftü Gölcü, "Bu programlarda geleceğimizin garantisi, teminatı dediğimiz çocuklarımıza, gençlerimize hem okul hayatı içerisindeki yorgunluklarını atmak hem de bu zaman içerisinde kısa kısa anlatımlarla Hazreti Muhammed’in hayatından kesitler sunarak değerler eğitimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Yarıyıl tatili boyunca sürecek programlarda, çocuklarımıza toplumsal huzur ve barışın, değerlerimize sahip çıkarak onları yaşayarak ve yaşatarak sağlanabileceği hususunda kazanımlar verilmesi hedeflenmektedir" dedi.

‘Değerler Eğitimi’ konferansına İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem