Malatyalı öğrenciler stajı Avrupa’da yaptı

Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 20 öğrenci, Mesleki Eğitim Programı kapsamında Avusturya ve Macaristan’da staj yaptı. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus projesi kapsamınd

Eğitim 3.06.2019 13:49:00 0
Malatyalı öğrenciler stajı Avrupa’da yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 20 öğrenci, Mesleki Eğitim Programı kapsamında Avusturya ve Macaristan’da staj yaptı.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus projesi kapsamında Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘4. Nesil Teknolojilerin Çalıştığı Fiber Optik Kablo Kullanan Sistemlerdeki Montaj Uygulamaları Stajı’ projesi kapsamında Bilişim Teknolojileri Alanında öğrenim gören 20 öğrenci Avrupa’da staj gördü.

Beraberlerinde 4 rehber öğretmen ile birlikte Avusturya ve Macaristan’da iki hafta süre ile işletmelerde bilişim teknolojileri alanında staj eğitimi yapan öğrenciler boş zamanlarında ise Avusturya’nın Başkenti Viyana’da ve Macaristan’nın Başkenti Budapeşte’de müzeler, parlamento binası, tarihi, kültürel yerleri gezerek Avrupa’nın sosyal yaşantısını tanıma imkanı yakaladılar.

Aynı zamanda Malatya ve Türkiye kültürünü, yaşantısını ve değerlerini de Avrupa’ya taşıyarak karşılıklı etkileşim sağlanmasına katkı sunan öğrenciler, başarı ile stajlarını tamamlayarak Malatya’ya döndüler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem