Kaymakam Özkan, gençlerle kitap okudu

Eğitim 8.02.2018 08:16:13 0
Kaymakam Özkan, gençlerle kitap okudu
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde yürüttüğü “Kitap Okuma” projesi kapsamında kendisini ziyarete gelen gençlerle kitap okudu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş, Tatvan Gençlik Merkezi Müdürü Erhan Tunç ve Tatvan Gençlik Merkezine bağlı gönüllü gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde yürüttüğü “Kitap Okuma” projesi kapsamında Kaymakam Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret ettiler. Makamında ağırladığı gençlerle yakından ilgilenerek proje ile ilgili bilgi alan Kaymakam Özkan, proje kapsamında daha sonra makamında gençlerle “kitap okuma” etkinliği gerçekleştirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özkan, etkinlik ve kitap okumanın önemine vurgu yaptı. Ziyarette gençlere nasihatlerde de bulunan Kaymakam Özkan, gençlerden boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmelerini isteyerek, "Bakanlığımız bünyesinde başlatılan böylesi bir etkinlik gerçekten takdir edilmesi ve desteklenmesi gereken bir projedir. Bu anlamda bizlerde elimizden gelen desteği sunmaya devem edeceğiz. Bu vesile ile bu projenin ilçemizde de en verimli şekilde yürütülmesini sağlayan gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü gerekse Gençlik Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, gençlerimize de başarılar diliyorum” diye konuştu.
Gönüllü gençler ise, kendilerini makamında ağırlayarak kitap okuma etkinliklerine eşlik eden Kaymakam Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem