Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı yapıldı

Eğitim 12.10.2017 16:02:39 0
Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı Vali Yardımcısı Muharrem Eligül başkanlığında Palandöken Kaymakamlığı toplantı Salonu’nda yapıldı.
İldeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme alanında iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlama ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek ve verimliliği arttırmak amacıyla yapılan “ İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı” Palandöken Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.
Toplantının açılışında Vali Yardımcısı Muharrem Eligül toplantı hakkında açıklamalar yaparak toplantıya katılanlara teşekkür etti.
Vali Yardımcısı Eligül, işbirliği yapılan kurumların temsilcilerinin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Yaygın Eğitim Faaliyetleriyle ilgili görüş ve önerileri, dilek ve temennilerini dinleyerek, bir sonraki toplantıya bu öneriler ışığında hazırlanılmasını ifade etti.
İl Millî Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, toplantıda önceki yıl ve bu yılki yaygın eğitim kursları hakkında sayısal bilgiler vererek kursların önemine vurgu yaptı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem