Erzurum’un ikinci Tıp Fakültesi kuruldu

ESKİ SAĞLIK BAKANI AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ DR. RECEP AKDAĞ, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ONAYIYLA BUGÜNKÜ RESMİ GAZETEDE YAYINLANAN KARARNAMEYLE KURULMASI ONAYLANAN ERZURUM TIP FAKÜLTESİ’NİN ERZURUM’A HAYIRLI VE UĞU

Eğitim 16.06.2020 11:03:39 0
Erzurum’un ikinci Tıp Fakültesi kuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde Erzurum’un ikinci Tıp Fakültesi “Erzurum Tıp Fakültesi” kuruldu. Karar bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı.

Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla bugünkü Resmi Gazetede yayınlanan kararnameyle kurulması onaylanan Erzurum Tıp Fakültesi’nin Erzurum’a hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Akdağ, Erzurum Milletvekilleri ile birlikte bu konuyu sürekli takip ettiklerini ve Erzurum’a yapılacak olan her yatırımda olduğu gibi, bu hususta da birlikte hareket ederek, yeni bir hizmetin daha şehrimize gelmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Akdağ, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu hizmetin Erzurum’a kurulmasında emekleri olan YÖK Başkanımız Sayın M. A. Yekta Saraç ve YÖK Genel Kurulu Üyelerine ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cevdet Erdöl’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ yeni kurulan şehir hastanemizin bu fakültenin eğitim hastanesi olarak da hizmet edeceğini ifade ederek, Erzurum Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi çatısı altında Türkiye’de kurulan ilk tıp fakültesi (Adana Tıp Fakültesi ile birlikte) olma özelliğini de taşıdığını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem